Hogy jutok a leghamarabb es legolcsobban Zanzibarba?

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Hogy jutok a leghamarabb es legolcsobban Zanzibarba?

 • Indította
  Témakör
 • #1868 Hozzászólás

  Zoli

  Sziasztok!
  Ahogy mar a topicban is lathattatok az a kerdesem hogy hogy jutok a leghamarabb es legolcsobban Zanzibarba?Milyen utvonalat ajanlotok,merre erdemes menni.Celom nem az hogy 1 ora alatt oda repuljek hanem hogy utkozben azert lassak is valamit Afrika egy reszebol,de azert ne is legyen nagy kerulo.
  A segitsegeteket elore is koszonom!
  Zoli

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #63726 Hozzászólás

  liba

  Na mégegyszer

  Ha ott vagytok (Zanzibáron), mindenképp nézzetek be Andreához, a magyar szálloda tulajdonoshoz! A bugalow-jai a keleti parton van (iszti-koszti :)) Paje fölött, a neve Andy’s Karibuni.

  Bár huszon x éve németországban él, azért elég jól tud még magyarul, és ha nála vesztek bao-t, akkor bizotsak lehettek benne, hogy nem vertek át.

  #63725 Hozzászólás

  liba

  Csabinak, Zolinak

  Olcsó hajó nincs!!! (bár ez csak pénztárca kérdése) Az LP régi, nem jók az árak…

  A hajó ára 25-40$, 25-ért az “overnight-6 óra út” hajó megy, 30-ért a gyors hajók másodosztálya, 35-ért az elsõ osztály. Igazából tökéletesen megfelel a másodosztály, az elsõ tényleg olyan, mint a business class a repülõkön.

  Minden jegyhez hozzáadódik 5$ port tax, ezt nem tudod megúszni.

  A legolcsóbb repülõjárat Dubai-on keresztül a GULF Airrel, kb 600$ volt egy hónapja, de én Bp-rõl inkább javaslom a KLM-et, már a kényelem miatt is. Jófajta 767 400-al pengetnek DAR-ba (Kilimandjaro-n keresztül)

  Dhow-n átkelni hivatalosan tilos, én is csak akkor ajánlom, ha van rá 2-3 napod. A helyiek ennél kisebb hajókkal is képesek megjárni az utat, de az már tényleg nagyon durva.

  #63724 Hozzászólás

  Zoli

  Csabinak

  Hello Csabi!Megtudod mondani kurubelul mennyi az az olcso hajo?
  koszi

  #63723 Hozzászólás

  csaba

  zanzi Bár

  a dél-afrikai elnöknek üzenem, hogy a Baross és a Puskin utcáknak nincs egymással sarkuk… A keresett hely az ex Fél Tíz, majd ex Tütü Tangó helyén van, a Baross és a Szentkirályi u. sarkán…
  A sziget: Zoli nem írta le, honnan szeretne odajutni. Ha jól tudom, a KLM járat Kilimanjaro reptérre megy, vagyis Arusha mellett száll le, innen vanm csatlakozás a szigetre.
  Egyébként pedig Tanzániában elég jól lehet buszozni. Dar es Salaamból pedig van olcsón hajó, pár óra az egész.

  #63722 Hozzászólás

  Lancelot

  Gyalog-galopp

  Legolcsóbb mindenképpen gyalog!!!Vegyél egy jó cipõt!!

  #63721 Hozzászólás

  Thaboo Mbeki

  Zanzibar nyilni meg a Baross es a Puskin utca sarkan.

  Zanzibar nyilni meg a Baross es a Puskin utca sarkan.

  #63720 Hozzászólás

  ggy

  Zanzibar

  Legolcsóbban repülõvel a KLM és Kenya Airways járatával tudsz utazni, kb. 190.000 Ft körül van amszterdami és nairobi -i átszállással, szerintem. Persze lehet, hogy van más lehetõség is.

  #63719 Hozzászólás

  aggg

  ofjo

  a leggyorsabban repülõvel a legolcsóbban pedig gyalog:)))
  bon voyage:))!!

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Hogy jutok a leghamarabb es legolcsobban Zanzibarba?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.