Hogy lehet Boliviaba olcson eljutni?

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Hogy lehet Boliviaba olcson eljutni?

 • Indította
  Témakör
 • #24953 Hozzászólás

  Ella
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok! Tud valaki valami infot errol? Londonbol neztem es 6-800 fontba kerul a retur repjegy. Ennyit kell kicsengetni vagy csak balek vagyok?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #294572 Hozzászólás

  meba

  ewyeejy

  vagy ami olcsobb lehet,ha fapadossal ki Barcelonaba,majd vonattal Madridba,onnan meg tovabb del amerikaba.
  Nezz be ide, http://www.airmadrid.com ,vagy Frankfurtbol http://www.condor.com

  #294571 Hozzászólás

  bongo

  alitalia

  Ha az olcsóság számít, menj el fapadossal esetleg busszal valamely nyugat-európai országba, ahonnan indulnak közvetlen interkontinentális járat, onnan repülj át Buenos Airesba, majd onnan busszal 48 óra alatt La Pazba érsz (megbízható buszjáratok, sõt alvóbuszok vannak – kb 60 dollárért). B.A -L. P. repülõvel kb. 300 dollárba kerül.
  Nézz utána Alitalia honlapján alitalia.com, most van valami egy hónapos retúr jegyük 800 dollár körül, azt hiszem, június végéig, de ha máskor mész, náluk lehet találni elég olcsó jegyeket.

  Üdv:

  bongo

  #294570 Hozzászólás

  jenna

  ha annyit

  kicsengetsz, akkor a második verzió a helyes: vagyis balek vagy. nézd meg a maurinál ( http://www.muauri.hu ) vagy az aerovivánál ( http://www.aeroviva.hu ). ezek is lehúznak mindenféle mondvacsinált járulékos költségekkel, de még így is alatta fog maradni a 200ezer Ft-nak a jegy. de most megnéztem neked bécsi indulást ( http://www.restplatzboerse.at ): 674 euro bécs-la paz-bécs + illeték max 45 nap tartózkodás. persze ehhez még hozzá kell számolni a bécsi kiutazást ami inkább kényelmetlen, mint drága. 8.000 Ft oda-vissza busszal budapestrõl és a reptéren tesz le a busz.

  #294569 Hozzászólás

  Bolívia

  La Paz

  Szerintem Bp.rõl olcsóbb.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Hogy lehet Boliviaba olcson eljutni?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.