Hogy lehet venni olcsó jegyet Bp-New York útra?

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Hogy lehet venni olcsó jegyet Bp-New York útra?

 • Indította
  Témakör
 • #17591 Hozzászólás

  Markus Piri
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  New Yorkba, vagy esetleg Washingtonba szeretnék menni. Budapestrõl, Bécsrõl, vagy Londonból tudnék indulni. tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan vegyek olcsó jegyet? Kapok hírdetéseket e-mail-en “akciókról”, de amikor hozzá adják az adót, illetéket, stb, akkor lealáb 12O OOO forintra jön ki. azt látom, hogy olcsóbb lenne, ha Amerikából jönnék ide. Nem tudom ez számít-e, de csak egy-két hétre mennék. És olcsó szállás is érdekelne, egy szobát kibérelnék, vagy olyan diák szállás, ahol nem egy rakás ember alszik egy szobába. A hotelek iszonyú drágák a neten. Köszönöm a tanácsokat elõre is. Márkus Piri

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #176026 Hozzászólás

  Miki12
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  BP-JFK

  Szia
  Szerintem mindenkinek más tapasztalata van. Én mégis a repülj.hu társaságot ajánlom neked. Mindig korrekt gyors és a legolcsóbb ajánlatot tõlük kaptam, hasonlítva az aerovivahoz és vistahoz. Címük: http://www.repulj.hu A deák téren van az irodájuk. Egy nap alatt online elküldik mindig az aktuális olcsó ajánlatot. Jfk-re most Air France társasággal párizsi átszállással 160e-ért készítettek ajánlatot. Ennél kedvezõbbet most kihozni véleményem szerint lehetetlen.
  Sok sikert:)

  #176025 Hozzászólás

  andi5
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  jegy

  ennél olcsóbban nem nagyon kapsz.
  aeroviva még jó, az a lényeg, hogy többször érdeklõdj, mert mindig vannak akciós jegyek

  #176024 Hozzászólás

  Marianna1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Repjegy

  Szia!
  Szerintem nézd meg azért még a Deltánál. Közvetlen járat New Yorkba, de tovább is foglalnak. Amikor májusban vettem a jegyet náluk volt a legolcsóbb, de akkor még nem volt weblapjuk, csak telefonon lehetett foglalni.

  #176023 Hozzászólás

  Mészáros Barbara
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  jegyvásárlás

  A barátom amerikai elég rég óta vagyunk együtt szeretjük is egymást és én most mennék ki hozzá elõször hosszú volt mire megkaptam a vízumot és most már le vagyok csúszva mind a malévos 69.000rõl mint minden más akcióról, és elvileg 200.000ért kellene megvennem a jegyet. jövõhéten kellene mennem mert a jövõévem a végzõs a suliban és év közben nem tudok már kimenni viszont így nehéz jegyet szerezni. Tegnap már hülyére sírtam magam, segítsen valaki ha tud hogy honnan lehetne olcsóbb jegyet. átszállás is érdekel akármi.
  Köszi

  #176022 Hozzászólás

  BA
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  iripsukram@yahoo

  Szia Piri
  Sikerult jegyet venni New Yorkba

  Udv Gyuri

  #176021 Hozzászólás

  csigabiga
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Erröl már X-man is írt :)

  …Csak a sok zöldfülü makogása közt nehéz megtalálni az írását. Minden tudás alapja az inglis lengvidzs és aki még mindig küszködik az abc-val, az többet fog fizetni. Ezért még egyszer leírom.

  Az utazási irodák csak a közös poolbol válogatnak. Lehet rohangászni mint pók a falon, de mindez csak lehúzás. Amcsik ezt jól tudják ezért nem is nagyon vásárolnak az utazási irodáktól ha nem Consolidator. A bukott kontinensan is van Consolidator, de az nem Amerika. Magyorország senkit nem érdekel, a legtöb Consolidator nagyobb piacon van – Német, Angol.

  http://www.singaporeair.com repül Frankfurtból, Amcsik azt jól ismerik. Lehet googlizni meg expediazni, de itt ész számít. http://www.condor.com is van, meg http://www.ltu.com – akinek kell. Akinek meg nem, az vagy fizet mint a katonatiszt vagy marad a fán makogni. Neten minden megvan, a kérdés az, hogy ki hol áll az evolúcióban.

  Remélem segített.

  #176020 Hozzászólás

  Coco
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  VISTA

  Én a vistánál vettem Bécs-Madrid-Miami jegyet 119000-ért mindennel együtt. DE csak olyn helyen érdeklõdj ahol van irodájuk, mert, ha embléma van csak kint,(partner v. ilyesmi) akkor még az õ hasznukat is ráteszik.

  #176019 Hozzászólás

  gabe
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  STA

  ha tudsz ifjúsági kártyát váltani, akkor: http://www.statravel.hu
  nekünk nagyon jó áron adtak jegyet torontóba, közvetlen malév járat, mindennel együtt 99 ezer volt!

  #176018 Hozzászólás

  Krisz
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  New York-i repjegy

  Szia

  Hát Én már negyon sok helyen néztem,de 120000 ft alatt nem nagyon fogsz kapni.Esetleg a Malévnál ha nagyon korán befoglalod.Ott a legolcsóbb jegy 69900 ami illetékkel 99900ft.Én ennél olcsóbb jegyet még nem nagyon láttam,de lehet hogy van.

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: Hogy lehet venni olcsó jegyet Bp-New York útra?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.