hogy mik vannak Ámérikában…

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika hogy mik vannak Ámérikában…

 • Indította
  Témakör
 • #14929 Hozzászólás

  Gyuri_FT
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nemrég hallottam. Van, mondjuk, egy fórum ahol arról van szó, hogyan lehet, mondujuk, tevevajat köpülni. Hát az érdeklödök száma hogy így, hogy úgy. De van. A félreértések végett, a fórum fenntartása komily pénz, szerverek, meg minden. Krisztus koporsóját sem örizték ingyen, hát meg egy komoly szerver az nem két fillér. Nylván, aki a dolgot fenntartja, NEM abból él, hogy… hanem abból, hogy a lapján van reklám. Itt-ott. Ezek a reklámcégek fizetnek, méghozzá a látogatók száma után. Minék többen szólnak hozzá, annál jobb.

  Nos, egy napon jön valaki és indít egy témát, mindjuk: “miért gay-ellenes a Bush, öt kellene-e leváltani vay a Kerry-t hasbarúgni”. Mindezt jó agresszívan. Az emberek hajbakapnak, stb stb. De végre több látogató lesz. Hát így megy ez Ámerikában, mert még ott is minden apróságon össze lehet veszejteni az embereket egy fórumon, föleg névtelenül. Persze hogy aki jött provokálni az nem egy kötekedö alak, hanem igazából a reklámos cég megbízásából tette – és az egészen jót mulatott.

  Ez tényleg megtörtént, nem is egyszer. Nem is olyan buta ötlet?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #156070 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  felvilágositás ;-)

  Én ezt már régen elintéztem. Mindenki tudja ezt, csak azok nem akik nem akarják.

  #156069 Hozzászólás

  Gyuri_FT
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  ki mint vet, úgy arat

  coolman – teneked megvolt az esélyed tegnap, hogy a dolgot egy nevetéssel elintézd. Ahol kezet nyújtottam, odaköptél. Ez, tudod nem csak hogy nem lovagias, hnem még erre ugrok is. Nos, te akartad. Lehet hogy szélmalomharc, lehet hogy nem, de ezt sajnos kikérem magamnak.

  #156068 Hozzászólás

  Gyuri_FT
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  ez messzi Amerika

  … ki beszél itt Magyarországról? Nem, nem. Ez Magyarországon nem lehetséges, nem is gondoltam olyat hogy valakinek itt ilyen csúúúúnya ötlete támadjon, nemde, coolman? Persze hogy még Amerika földjén sem volt szó provokálásról – csak bíz-nyissz. Na, ennyit erröl, jóccakát ott Nektek.

  #156067 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nocsak ; ))

  Az hogy kiszüröm a hülyeséget nem provokálás, hanem egy szervisz, pro bono.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: hogy mik vannak Ámérikában…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.