Hogyan tudom lekesni a repulo csatlakozasat

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Hogyan tudom lekesni a repulo csatlakozasat

 • Indította
  Témakör
 • #53501 Hozzászólás

  Halmos Geza

  60 percem van atszallni Tokyoban (Narita). Hogyan tudom az en hibamon kivul, lekesni a csatlakozast es igy a kovetkezo gepre raknak fel? Van becsekkelt csomagom, de gondolom, az automatice kovet engem.

  Minden jarhato ut erdekel. Pl. nem nyilik ki a biztonsagi ov leszallas utan, vagy az egyik kezipodgyaszom eltunik, keresem, es majd meglesz, Tokyoban az erkezo utasok X-ray ellenorzese elhuzodik, stb.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #457583 Hozzászólás

  fotos2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ha jól értem időt szeretnél nyerni, hogy ott maradhass egy kicsit Tokióban!?
  Viselkedj az ellenőrzésnél kissé (!) gyanúsan és akkor biztosan marasztalnak, lehet, hogy még a jövő heti gépet sem éred el. Bár gyanítom, hogy nem a belváros lesz amit elsőnek felfedezel. :)

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Hogyan tudom lekesni a repulo csatlakozasat
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.