Hogyan vágnak át a tescoban

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Hogyan vágnak át a tescoban

 • Indította
  Témakör
 • #23584 Hozzászólás

  Ági1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!

  A mai nap vásároltam a tescoban 2 db paradicsomot. A kasszánál fizetés után néztem a blokkot, hogy majdnem fél kilót mért a pénztáros a 2db paradicsomra. Megkértem õt mérje újra mert nem létezik, hogy ez fél kiló.
  Megmérte újra azt mondta ennyi. Mondom neki nézzük meg a mellette lévõ kassza mérlegjén is, vonakodva ugyan de megnézte. Ott 25dkg volt. Erre õ anniyt mondott: jéé elromlott a mérleg! A vevõszolgálaton visszaadják az árát. Oké, ez mind idáig rendben van. DE! A kasszás hölgy mit sem törõdve a mérleg duplán mérésével folytatta a munkáját, mögöttem hosszú sor ált senkinek sem szólt, hogy a mérleg nem jó telefonon sem jelentette, hogy rossz a mérleg és be kellene zárni a kasszát. Nem hiszem, hogy a mérleg véletlenül hibás volt!
  De ha mégis, akkor vajon hány embert húztak le emiatt?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #276160 Hozzászólás

  A TESCO Angliában

  házhoz szállítja az árut. De nem csak a TESCO persze. És ezt használják is az emberek, neten kattintgatnak, és a cuccos a házuk ajtajában terem, ismerek ilyet. De a digitális TV se semmi amin megállíthatod a filmet meg akár vissza is tekerheted… A vízforralónak meg sms-t küldesz mielõtt hazaérsz és mire otthon vagy már öntheted is a forró vizet a teába vagy a kávéba. Mik vannak…

  #276159 Hozzászólás

  de quel
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmmm

  az igazi kereskedo a piacon:

  – kernek 1 almat!
  – ohhh.. ketto lett… maradhat?

  :o)

  #276158 Hozzászólás

  A tesconál az a lényeg

  A tesconál az a lényeg, hogy sok minden legyen és olcsó legyen és az üzleteik kilegyenek adva bérbe minnél többért. Az hogy az honnan van és a minõség milyen az KB az öt pontból az ötödik helyen van. “a jónép pedig birkamód megy oda vásárolni.” sorba álni imádnak. Náluk az üzlet politika laza. Mindegy hogy csak döljön a pénz . Ez KB hasonló porhintés mint az Usában hogy nem dolgozhatnak illegálisok. Akkor mit keres ott kb 10 000 000 ember illegálisan ? Mert az emberek mennek mint a birkák és dolgoznak nekik és vállalják a megaláztatásokat, meghurcolásokat. Miért jó ez az Amcsiknak és azoknak akkik vállalják …?

  #276157 Hozzászólás

  MANÓ2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hajjajj

  ha még csak ez lenne!!! de a tesco és társai úgy érzik, mindent megtehetnek. és igazuk van… néha a súlyosabb dolgokért kifizetnek 1-2 milla büntit, de mi az nekik! a jónép pedig (hiába tudja ezt) birkamód megy oda vásárolni.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Hogyan vágnak át a tescoban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.