Hol buknak a legjobban a magyarokra?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Hol buknak a legjobban a magyarokra?

 • Indította
  Témakör
 • #3532 Hozzászólás

  Tomi

  Sziasztok!
  Az lenne a kérdésem, hogy Csehország Szlovákia és Románia közül, hol lehet a legkönnyebben magyarként szép lányokat felszedni?

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #83419 Hozzászólás

  roma

  tenyleg

  ha dikma olyan szep roma janyokkal lehet dolgod Romaniaban, hogy ihaj-csuhaj

  #83418 Hozzászólás

  Hugó

  Tomi

  Úgy tudom a román csajok buknak a magyarokra. A Csehek viszont nekem nagyon tetszenek volt is kettõvel dolgom, de nem mondhatnám hogy a magyarra hajtanak. Hátha jön még egy pár normális hozzászólás, mert engem is érdekelne kinek milyen tapasztalata van kelet-euban.

  #83417 Hozzászólás

  csintalan

  Magyarorszagon

  ..ha idegen nyelven,tort magyarsaggal beszelsz a csajokhoz,mire rajonnek a turpissagra mar a matracrol leszaltal… (tisztelet a kivetelnek)

  #83416 Hozzászólás

  de csak

  barhol

  a magyar kisebbsegnel van eselyed… szlovakiaban nagyon szepek…

  #83415 Hozzászólás

  magyar

  Tomikam

  Kis pajtas,mi van veled? a magyar lanyoktol majrezol?Nem birod a gyurodest?Miert kellene valaki aki meg sem erti mit akarsz mondani,-szegyeld magad!

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Hol buknak a legjobban a magyarokra?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.