Hol talaálom a legolcsóbb repjegyet Thaiföldre???

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Hol talaálom a legolcsóbb repjegyet Thaiföldre???

 • Indította
  Témakör
 • #41168 Hozzászólás

  BB

  Ha valaki tud segítsen egy jó megoldást találni, hogy hol találom a legolcsóbb repjegyet thaiföldre?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #379514 Hozzászólás

  Enikõ

  t_eniko@hotmail.com

  Szia, két cimmel tudok segiteni, http://www.ats-urlaubsboerse.at vagy http://www.restplatzboerse.at itt beirod hogy hova szeretnél menni, és neten keresztül is lekérheted, hogy az adott járatra van -e hely. Bangkokba a legolcsóbb Bécsbõl 7400 S, ez közvetlen járat a Laudával, az egyik legjobb légitársaság! Malaysian Air-rel 7600 S, szintén Bécsbõl, de ezekre októberre sincs már jegy, én is az utolsót kaptam tegnap! Ha nincs elõre tervezett idõpontod, akkor még egy cim: http://www.ltur.de, itt igazi last minute akciók vannak, ha mázlid van, akár 500 DM-ért repülhetsz Lufthansával, persze ehhez szerencse kell!

  Sok szerencsét és ne feledkezz meg a védõoltásokról!!!!!!!!

  #379513 Hozzászólás

  patakiz

  repjegyek

  Hello,

  valószínüleg valamelyik repjegyárusnál,
  amúgy én egy párnak utána érdeklõdtem:
  Air France kb. 140e Párizson át de a neten rendelve 8% kedvezményt ad az IBUSZ
  Olympic Airways 126e Athéni szunyálással foglalás az Olympicnél is megy
  M&M Tours u.a az Olympic-es jegy 10 ezerrel kevesebbért, de van úgy is, hogy ha nem alszol Athénban, hanem egyben nyomod le a BUD-ATH-BKK utat, akkor csak 106e
  Malév 90 ezerért de ez kb 2002-ig foglalva van elõre. (én pédául már novemberi indulásra alig tudtam foglalni, vagy várólistára kerülni, karácsonykor és az új év elsõ napjaiban pedig szinte lehetetlen Bangkokból visszajönni)
  Minden jegyre rájön még az illeték kb. 5e
  és csak októberig érvényesek az árak.
  A legtöbb jegyet az utazási irodák lefoglalják elõre így náluk is lehet csak jegyet venni, fõleg ha nem kel el a szervezett útjuk. (laszt minutesz)
  csak érdekesség képpen Frankfurtból ha valahogy eljutsz oda kb. 850 makiért van a legolcsóbb jegy és az is legtöbbször Bp.-át repül.
  remélem segítettem valamit. na üdv
  Zoli

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Hol talaálom a legolcsóbb repjegyet Thaiföldre???
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.