Hol találunk szabadstrandot a Tiszatónál?

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország Hol találunk szabadstrandot a Tiszatónál?

 • Indította
  Témakör
 • #26953 Hozzászólás

  nelli

  Sziasztok!
  Legyetek szivesek irjátok meg , hogy hol találunk szabad azaz, nem fizetõs strandot a tiszatónál.
  Köszi!

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #310337 Hozzászólás

  mediterrán

  Szabadstrand

  Na ne hülyéskedj? Hogy lehetsz ilyen tudatlan? (Mi a szabadstrand?….)

  #310336 Hozzászólás

  Krisz27
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  kriszt35@freemail.hu

  Szerintem a szabadstrand nem arra vonatkozik, hogy nem kell fizetni, hanem arra, hogy szabadvizû a strand és nem medencés. Nálunk, Abádszalókon mindkettõ van, természetesen fizetni kell érte, de ezért szolgáltatást is kapsz. A víz itt kellemes, fürdésre, vízibiciklizésra, egyéb vízi sportra alkalmas, igaz, vigyázni kell a sulyomra, mert tényleg szúr, de ha olyan helyre méssz, ahol nincs kijelölt strand, ott bizonyára kellemetlenebb körülmények fogadnak.

  #310335 Hozzászólás

  nelli

  Ági

  Kedves Ági!
  Köszönöm az infót,így nemmegyünk a hétvégén . Két napot terveztünk, de valami más programmot csinálunk, ha valamirõl azt mondják, hogy rossz azt nem fogjuk megpróbálni.Mégegyszer köszi!
  Nelli

  #310334 Hozzászólás

  Ági

  Gondold meg!

  Szerintem minden tó melletti településen. Mi vagy három éve fellelkesülve elmentünk a Tisza-tó mellé, mondván, minek nekünk a Balaton. A falu mellett volt a strand, ápolatlan volt, gazos. A víz tele volt hínárral – már a bemenetnél is – és valami szúrós borzalommal, amire figyelmeztettek is, hogy vigyázzunk, bele ne lépjünk, mert a tüskéje beletörik a talpunkba. Némi határozottsággal aztán a partról gumimatracra vágtuk magunkat, de evezés közben is állandóan beleakadtunk a vizinövényekbe. Aki ezt szereti, annak ez egy csodálatos élmény lehet, mi viszont másnap hazajöttünk. Elõtte még elmentünk a közeli hivatalos strandra – talán Tiszafüred lehetett – ahol a medence még a békebeli meszelt falú volt…
  Egyébként a tó valóban gyönyörû, de szerintem elsõsorban a horgászok és a madárlesõk élvezhetik csónakból. Mi is jót bicikliztünk a partján, de ezért kár volt ennyit utazni.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Hol találunk szabadstrandot a Tiszatónál?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.