Hol van az a sziget!

Kezdőlap utazas.com Fórum Ausztrália és Óceánia Hol van az a sziget!

 • Indította
  Témakör
 • #25504 Hozzászólás

  Devaj

  Ha valaki tudja,segitsen! Meguntam az allando civilizalt viselkedest,betonrengeteget,vizumkenyszert meg mindent ami ezzel jar.Ajanljatok mar egy szabad,civilizaciotol mentes szigetet!!

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #301110 Hozzászólás

  Devaj

  Tulajdonkeppen

  nem is a maorik kajalasi szokasai erdekelnek,hanem a korulmenyek es a lehetosegek.Milyen az allam hozzaallasa,foldvasarlasi lehetosegek,stb.Sajnos megint ott vagyunk,amitol menekulni szeretnek(eloszobazas,burokracia,kilincselels,jovahagyasok,ado meg ilyesmi,amiket a civilizacio vivmanyainak nevezunk)De ugy latszik e nelkul nem megy sehol.

  #301109 Hozzászólás

  Hallgatag

  Maorik vannak

  es mar nem kannibalok. Viszont rajottek milyen jo penzeket lehet leakasztani az allamtol karpotlas cimen. Ez foleg a vezetoiknek es az ugyvedeiknek uzlet az egyszeru ember pedig nem kap semmit:(

  #301108 Hozzászólás

  Devaj

  Ott mar jartam

  Csepel szigeten mar jartam,az ercsi revnel vikkendeztem par hetet egy erdeszhazban,de nem az igazi! A Margit sziget is vonzo,de esetenkent nem csipem a latogatokat.Uj Zeland egesz vonzoan hangzik.Remelem meg elnek maorik,de mar nem kannibalok.

  #301107 Hozzászólás

  Szigetország

  Civilizáció nélkûl

  Vízum kényszer és civilizáció nélkûl Csepel-szigetet ajánlanám igazi proletárok laknak arra / persze vannak emberszabásúak is, igaz már kihaló félben. Ha nem férnél fel esetleg a “csepeli hév”-re akkor még javasolnám a Margit – szigetet

  #301106 Hozzászólás

  www

  Devajnak

  Van ilyen sziget. Ugy hivjak New Zealand. Meg nem kell vizum es ha akarsz, el tudsz vonulni a civilizacio elol valami kevesbe lakott avagy lakatlan reszre. Ennyi.

  #301105 Hozzászólás

  Péntek

  sziget

  ..vagy ha van olyan sziget akkor azzal semmire nem mész mert nincs semmi ott…

  Egy szigetem megunnád az életed 1 honap alatt:))

  #301104 Hozzászólás

  Robinson

  Almodban!

  Sziget meg van sok, civilizaciotol mentes is akad (ha lakatlan), de olyan mar nincs ami ne tartozna egy orszaghoz se vizumugyileg.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Hol van az a sziget!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.