Hol vannak a legszebb nök Ázsiában?

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Hol vannak a legszebb nök Ázsiában?

 • Ennek a témakörnek tartalma 56 hozzászólás, 3 résztvevő. Utolsó frissítés:  kowee 10 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #40872 Hozzászólás

  Shanghai Pici

  És hol lehet velük a legjobban ismerkedni? Nem a kurvázás érdekel, hanem az igazi nök! Öreg motorosok írjatok!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 56
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #374207 Hozzászólás

  kowee
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Mongólia Kína

  Legszebb lányok? Mongólia (ott elsõsorban a Burjátok) másrészt dél kína. Kanton és környéke. Jó hazabeszélek mert barátnõm ott van és utolsó két exem is Mongol. De balhémentes lányok, Nem tombol az emancipáció, és az uralkodni akarás. Nem mondom hogy ez mindenkire igaz, de nekem ilyen tapasztalataim vannak. Nem véletlenül költözök Kantonba :)

  #374206 Hozzászólás

  jess

  szigetlakó

  általad említett bangkok girl címû film innen letölthetõ, érdemes megnézni:
  http://thepiratebay.org/tor/3562005/Bangkok_Girl

  #374205 Hozzászólás

  Oo

  Constantine igaza van a Fulop szigeti lanyokkal kapcsolatban.Igenis a tobbseg nagyon normalis ,kedves,segitokesz.A felesegem pedig philipino Manilabol igy hat tudom mirol beszelek plane a lagzim is ott volt octoberben ugy hogy csak akkor itelj Attila ha mar partott is ertel a szigeteken.

  Tibi.

  #374204 Hozzászólás

  Mongolfan

  Mongóliában

  A legszebb nõk és a legjobb kaják egész Ázsiában Mongóliában vannak. hahaha.

  #374203 Hozzászólás

  ilo ilo

  Szia Constantine!

  Szeretnék tõled pár dolgot privátban kérdezni, ha nincsen ellenedre. Ha mehet a dolog, akkor légyszi add meg a teljes e-mail címed, ha gondolod akár úgy is, hogy te írsz nekem elõször az én címemre.
  alvin66@freemail.hu

  Köszi szépen!

  #374202 Hozzászólás

  mézga

  szerintem

  a filippínó lányok nagyon szépek és aranyosak is. a japánok pedig egyszerûen csak elbûvölõek:-)

  #374201 Hozzászólás

  Constantine
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Attila! Tévedsz a Filippinekkel kapcsolatban,

  Üdv Attila!

  Éltem a Fülöp-Szigeteken, s meg kell mondanom, hogy szerintem tévedsz. Azokat a fehér embereket utálják, akik õket majmoknak titulálják. Rohadtul nem szeretik, ha valaki úgy megy oda, hogy megnéz egy rezervátumot indiánokkal, mert “Õ” az utazó a nagy fehér fõnök túrista.

  Ha õszinte akarok lenni, akkor azt kell mondanom, hogy egy rendes és becsületes nép, akit pár kapzsi szemétláda akarata többségében nyomorban tart.

  Jóravalók, és becsületesek. Többségében. Mert kivétel mindíg akad.

  Javaslom, hogy ha mégiscsak eljutsz oda, akkor ne hotlelkben szállj meg, bérelj egy lakást, vagy vegyél egyet, élj köztük, és akkor talán megváltozik a véleményed.

  ***

  Constantine

  #374200 Hozzászólás

  Ázsiai csaj fétis

  szerintem…

  Szerintem aki nem talál ázsiai csajt magának az menjen el egy ázsia túrára, és gyûjtsön tapasztalatot. Minden város ami rendelkezik egyetemmel vagy fõiskolával az rendelkezik ázsiai lányokkal is. Persze én gyáva vagyok és a bulikon nem merek leszólítani lányokat, meg az egyetem büfejénél ülve sem mikor ott ebédel melettem a kínai külsejû lány… más talán bátrabb!

  #374199 Hozzászólás

  szocske

  Attilanak

  Jó, 100%-ig egyetértünk abban, ezen én is minden alkalommal kiakadok, hogy ha egy filippino a hajon meg akar szerezni egy nõt, baromi jol körbeudvarolja, és úgy letagadja hogy nõs és van egy rakás gyereke hogy csak na! (Bocs, de nekem tényleg mázlim volt, hogy egy normálisat fogtam ki, és mint irtam, ha nem õ lenne, akkor én egyikkel sem kezdenék!!!)

  De hagy tegyek még ehhez valamit. Azért a hajókon a fehér férfiak is elõszeretettel felejtik el, hogy otthon hagytak barátnõt, feleséget! Vagy csak engem irritálnak ezek a dolgok, mert csak én vagyok ilyen hülye hûséges típus?! és nõbõl vagyok

  Az evésrõl annyit,hogy sajnálom, de én voltam már vagy 5 különbözõ hajón, de én még nem voltam olyan durva evési módnak a tanuja, mint te. Ezen kicsit meglepõdtem. Ennyi.

  Azoknak a fiúknak akik onnan akarnak párt választani, meg még egyszer csak annyit, hogy kétszer is nézzék meg, kikkel állnak szóba. Nem lehetetlen ott is rendes lányt találni, de keresni kell! És még egyszer, az egy nagyon más világ, más kultúra, más szemlélet. Légy nyitott, különben nagyon nehéz elfogadni õket. Ez tény.

  #374198 Hozzászólás

  szocske

  Szia Balu Kapitany

  Jo, a menekülés szót idézõ jelbe kellett volna tennem. Tényleg mindenki pénzért megy onnan is külföldre dolgozni, mint ahogy innen is.

  Amúgy a Fülöp szigetek ugyan olyan mint a Ázsia bármelyik más országa. Ez a topic arról indult, hogy a fiúk ázsiai lányokkal ismerkednének. Miért ne? Kinek ez jön, be, kinek az. Mindenhol vannak rendesek és kevésbé rendesek, nem igaz? Egyébként véletlen, hogy én épp abból az országból találtam meg a párom, ha a férjem nem azokkal a tulajdonságokkal rendelkezik amikkel, és nem olyan családból származik,amilyenbõl (anyuka jó menõ ügyvéd, apuka az elektromos mûvek vezetõje, mind a 4 gyerek diplomás) szóval akkor nem biztos hogy onna választok. De utalva feljebb írottakra, nem csak butak és alpári emberek élnek ott.

  Fiúk, ha onnan akartok párt választani, azért nagyon nézzétek meg, kikkel hoz össze a sorsotok. Fentebb már írták miért. Tényleg nagyon sokan a fehérekben csak a pénzt látják. És a Fülöp szigeteken nagyon sok a transzfesztita, én csak ámultam, és egy némelyik nagyon is szép, én meg nem mondtam volna, hogy nem igazi nõ. Szóval kétszer is nézzétek meg. De mért ne találhatnátok ott is rendes lányokkal? Nem hiába választ onnan sok észak és nyugat európai férfi feleséget! Bár erre megint mondhatjátok, hogy persze eljönnek a jobb jövõ reményében! Hát, ha szeretitek egymást miért ne. Amúgy a filippinák is nagyon odaadóak!

  De egyet ne felejtsetek, õk egy teljesen más kultúrából származnak, más a világnézetük, nagyon erõs katolikusok. Nyitottnak kell lennetek, hogy megértsétek õket, ha valamirõl nem úgy gondolkoznak, ahogy mi. Néha nagyon nehéz. De fel a fejjel, ha szerencsétek van, ott is megtalálhatjátok a párotokat! SOK SZERENCSÉT!

  #374197 Hozzászólás

  Attila

  Hát akkor én tényleg

  valami nagyon rossz hajóra keveredtem!!!!!
  Szöcske! Elképdve olvastam ezen írásod, fõleg azt a részét, hogy “kultúráltan esznek”! (?!?!?!?!)
  Volt az egyik hajón, ahol én is dolgoztam egy magyar csajszi aki összejött egy fülöp gyerekkel, melyet késõbb élete legnagyobb melléfogásaként jellemzett. 4 hónap együttlét után derült ki a krapekról, (persze miután az Atyaúristent is leesküdte az égbõl, hogy nem házas) hogy nõs (mint a filippinók 99,9 százaléka a hajón), mégpedíg úgy, hogy a lányka a gyerek feleségétõl kapott egy emailt, hogy “Érdeklõdnék, milyen a kapcsolatod a férjemmel?”

  Ezek után jött a mekegés-makoás, hogy hát mi nem is vagyunk együtt, már rég nem is élünk együtt, stb., stb.
  Ezek uán a kis buta még sem rúgta ki (Istenem, miért ilyen ostobák a nõk????) Csak miután hazatért jött ki rajta valami nemi betegség, meg is kellett õt mûteni!!! (Természetesen nem részletzte, micsoda)
  Pedig nem szolgált rá, nagyon rendes kis nõ!!!

  Az pedíg nem egyedi eset, hogy a filippinok egyszerûen kamuznak, családi állapotukról.

  “Pedig nagyon jol ki lehet veluk jonni, ha megtalalod veluk a kozos hangot, a legjobb kollegak!”
  Mit? A karaokizást? A Nagy Közös Rizsevéseket? Mert hogy õk nem akarják velünk megtalálni a közös hangot az biztos. Amúgy tényleg vannak köztük jó kollégák, csak sajna nem a többség.

  Ezek után tényleg azt tudom megint mondani, hogy valószínûleg rossz céghez szerzõdtem (Princess Cruises). Egyik hajós ismerõsöm aki a Holland-Americánál dolgozott koránt sem volt ilyen lesújtó véleménnyel róluk…

  Ja igen:
  “De mondjatok egy helyet ma a vilagban, ahol nem robbantanak”

  Szerencsére azért még vannak ilyen helyek…

  #374196 Hozzászólás

  Balu kapitány

  Szia banana, szocske!

  Érdekes amit írtok, mert a manilai taxizással kapcsolatos dolgot könnyedén el tudom hinni, de ugyanakkor azt is el tudom, amit szocske írt.
  Való igaz, hogy a világ nagyon veszélyes hely lett az utóbbi idõben, mert már nem csak annak van kockázata ha az ember elutazik a világ túloldalára, hanem annak is, ha Madridba utazik, vagy a londoni metróval közlekedik. Hiszen mindkét helyen robbantgattak már…Ez van, ezzel kalkulálni kell elõre. Nyilván akit rossz élmény ért, az negatív módon áll hozzá az adott országhoz, akit meg nem, az meg nem. Nehéz igazságot tenni. Engem pl. Bangkokban ért atrocitás és a “valamivel”:-)) veszélyesebbnek tartott Jeruzsálemben meg nem…
  Fürödtem abban a vízesésben Hawaii-n, aminek a sziklafala fél évvel késõbb ráomlott az ott fürdõzõkre, jó pár ember meghalt ott akkor. Nyilván másképp emlékszem én a helyre biztonság szempontjából, mint az ott megözvegyültek.
  Szóval nagyon nehéz reális képet kapni egy ország biztonságosságával kapcsolatban. ( képzeljétek el azt a fölüp szigeteki újságolvasót, aki ne adj’ Isten azt olvassa valahol, hogy Magyarországon fényes nappal a fõutcán agyon verik a pedagógusokat… Biztos nem akar majd nagyon idejönni…:-))
  Szóval csak azt akarom mondani, hogy az arányokat is figyelembe kell venni, nyilván egy több 10 milliós – a turizmusra is berendezkedett – ország esetében a 3 évente elrabolt 10-12 turista nem egy nagy szám. ( tudom, hogy nem illendõ ilyet mondani, de legyünk már reálisak ) X millió évente odautazó turistának ez alig kimutatható része. Most akkor miért veszélyesebb hely az, mint M-országon Olaszliszka, ahol az átutazó földrajztanárok túlnyomó többségét agyonveri a cigány lakosság?!

  Pontosan azért utaltam nemrég az index-es topikra, mert ott sokan vannak, akik voltak már kint, különösebb baj nélkül.

  Szocske. Azt hogyan érted, hogy onnan mindenki menekül? Mert ha arra célzol, hogy mindenki, aki teheti elmegy az USA-ba 10X annyi fizetésért, azt én nem mondanám menekülésnek. Ennyi erõvel innen is menekül mindenki.:-))
  A kõmûves és a pincér Ausztriába, az orvosok Svédországba, a többi meg csak a lehetõséget lesi.
  Tehát ez talán nem is igazi “menekülés” inkább csak kivándorlás, nem? Érdekelne a véleményed ezzel kapcsolatban egy kicsit bõvebben.

  #374195 Hozzászólás

  szocske

  Fulop-szigetek

  Attila eleg durvan irt ezekrol az emberekrol. Nagyon keves dologgal ertek egyet amit leírt, amit a penzrol irt en is igy latom.
  En is hajon dolgozom mar 5 eve, tobb szaz fulop szigetekivel, es a ferjem is filippino! Nem igaz, hogy mind vadallat, te lehet,hogy rossz hajora tevedtel. A fulop szigetekiek azok, es az osszes azsiai, akik kepesek vegigmosolyogni napi 12-14 orat, es 9-10 honapot. Nem gondolod, hogy a feherek igen lekezeloek az azsiaiakkal a hajon? Ne csodalkozz ha utaljak a fehereket! Pedig nagyon jol ki lehet veluk jonni, ha megtalalod veluk a kozos hangot, a legjobb kollegak! Es szerintem kulturaltan esznek, legalabbis azokon a hajokon, ahol en megfordultam! En szeretem az o kajajukat, azsiai.

  Az orszaguk termeszetileg gyonyoru! A gazdagsag es a szegenyseg egymas mellett el. Nagyon sok a gyerek, ez teny. Az orszag deli szigetein, ahol inkabb muzulmanok elnek, tobb a terroizmus veszely. Sajnos. De mondjatok egy helyet ma a vilagban, ahol nem robbantanak.
  En januarban voltam ott eloszor, semmi bajom nem tortent, persze a ferjem nem engedett Manilaban egyedul maszkalni, de ha eszakabbra mesz, a rizsfoldekhez, es a chocolate hill-hez, ott mar biztonsagosabb.

  A filippinak is lehetnek nagyon kedvesek, haziasak stb, bar az teny, hogy abbol az orszagbol mindenki menekul. Nagy resze azonban Amerika orult, mindenki odavagyik, nincs olyan fulop szigeteki, akinek ne lenne valami rokona az uj vilagban.

  En a ferjemmel nagyon jol kijovok, a csaladom is befogadta, az osszes magyar es feher, aki eddig vele dolgozott hajokon, elfogadta es tisztelte foleg szakmai tudasaert.

  Hat ez az en velemenyem. De muszaj volt leirnom, mert nem allatok elnek a Fold azon reszen, es nem banjatok meg ha egyszer oda is ellatogattok. A nemetek, hollandok kedvelet nyaralasi helye, sokan valasztanak onnan feleseget. Tele van filippinakkal Europa!

  #374194 Hozzászólás

  banana

  fulop-szigetek biztonsaga

  Manilaban elso jo tanacs amit kaptam,ha barmerre jarsz taxival zard be az osszes ajtot,mert a dugoban,vagy piros lampanal beugranak melled,es szep nagy kest tartanak a torkodhoz…
  Ez nem mese,mert helyi emberkek tancsoltak ezt…Na mar most Bangkokban nem kaptam semmi ilyesfele tanacsot,pedig taxizgattam keresztul a varoson hajnal kettokor,es mar harmadjara vagyok az orszagban,es rengeteg idot toltottem Bkk-ben,igy van osszehasonlitasi alapom…
  A lazadok,a deli reszekrol pedig szeretik elrabolni a turistakat,csak ugy,es nemcsak a deli-szigeteken hanem mashol is….

  #374193 Hozzászólás

  Balu kapitány
  #374192 Hozzászólás

  beni

  Balu kapitany

  Hali! Hamarosan ellatogatok a Fulop-szgk-re es szeretnek minnel tobb infot osszeszedni.Kerlek aruld el melyik az a masik jol mukodo F-szigetek topik,hatha tobb dolog van azon mint itt..Koszi

  #374191 Hozzászólás

  Balu kapitány

  kicsit bõvebben jó lenne…

  “Ha mar pedig a ket orszag osszehasonlitasanal tartunk, thaifoldon mint turista ezerszer nagyobb biztonsagban vagy mint a fulop-szigeteken,es akkor igen finoman fogalmaztam..”

  Ezt már többször hallottam, de eddig még nem hallottam a dolog hátterét. Mire alapozod ezt a megállapítást?

  Van máshol egy jól mûködõ F-szigetek topik, ahol szinte mindenki volt már ott kint mint turista, de senkinek semmi baja nem lett belõle. Most akkor mi a realitás?

  #374190 Hozzászólás

  banana

  thai csajok

  igy latom nagy gondot jelent mi lenne a jobb.En is a szavazatomat a thaifoldi csajok mellett teszem le.Lehet ertelmes normalis,tobb diplomas,ertelmes leanyzot talalni,de o nem fog neked egybol hatast dobni.Ilyen hatteru csajokat aztan mar nehezebb megfogni,de nem fog hasraesni toled,mert te feher ember vagy.Masik problematika,en eszrevetelem szerint meg akkor is ha nagyon jol beszelnek angolul(kulfoldon elt 2-3 evig) hallgatnak mint a kuka,es csak beszelsz,mintha a falnak beszelnel,ami egy ido utan nagyon idegesito.Persze lehet talalni,egy kis fun-ra valott is,de attol nem kell hosszutavu kapcsolatra szamitani.Egyebkent azt vettem eszre hogy thaifoldon jobban elfogadjak a farangot,mint a fulop-szigeteken.
  A fulopoknel neznek rad mint akik meg nem lattak feher embert,de meg Manilaban is,pedig elvileg az a fovaros…
  Ha mar pedig a ket orszag osszehasonlitasanal tartunk, thaifoldon mint turista ezerszer nagyobb biztonsagban vagy mint a fulop-szigeteken,es akkor igen finoman fogalmaztam..
  Koreairol es japan csajokrol nem tudok nyilatkozni….

  #374189 Hozzászólás

  piás Magyar

  a szerencse forgandó…

  Egy bulin sikerült megismerni egy vietnámi csajt, aki tud magyarul, egy-két ismerõs ismeri is…
  Õ is nagyon kedves volt, táncoltunk aztán kikísértem a taxihoz vmikor hajnalban…

  Meg fogok halni lassan, mert szinte mindíg vagy buliba vagy sörözõbe megyek, és tanulni alig tanultam eddig ebben a félévben… :

  Amúgy külsõre a csaj megítélésem szerint hasonlít kicsit a thaiokra, legalábbis a bõrszíne, csak húzottabb szeme van.

  #374188 Hozzászólás

  szigetlako

  movie

  latta vki a “bagkok girl” cimu kanadai dokumentum filmet? ajanlom mindekinek… tegnap ejjel volt a cnn-en.
  pecsett azsiait? laktam ott vagy 20 evet, nem emlekszem egyre sem. Igaz tavaly volt ott egy gyonyoru japan csaj 2 hetig latogatoba, de O a felesegem…:)

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 56
Hozzászólás: Hol vannak a legszebb nök Ázsiában?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.