Hol vannak a munkaadók?

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi szellemi munka Hol vannak a munkaadók?

 • Indította
  Témakör
 • #5594 Hozzászólás

  Tünde

  Sziasztok!
  Régóta látogatom ezt az oldalt és sajnos úgy látom, itt mindenki KERES! Van valakinek ötlete, hogyan lehetne a mérleget egyensúlyba hozni?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #103786 Hozzászólás

  Tünde

  szándékok

  Szerintem az idelátogatók jórészének tényleg szándékában áll dolgozni, bár én is tapasztaltam, hogy vannak, akik csak a feszültségkeltés céljából írnak (ez nálunk amúgy is nagy divat). Nekem az a gondom, hogy ez a fórum így majdnem értelmetlen, mert csak kérdések vannak, válaszok nem.

  #103785 Hozzászólás

  Peti

  Nem itt az biztos…

  Szia Tünde
  Az biztos,hogy nem itt vannak a munkaadók.Ha meglátogatják is ezt az oldalt nemigazán tesznek fel hirdetéseket,mert -igaz ami igaz-rengeteg a “kamu”ember itt a neten.Egy ötletem lenne Ausztráliával kapcsolatban,ha érdekel irj egy e-mailt cimet és megirom.Szia
  Peti

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Hol vannak a munkaadók?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.