Hölgy utitársat keresek Sharm el Sheikh-i úthoz

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Hölgy utitársat keresek Sharm el Sheikh-i úthoz

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #39051 Hozzászólás

  Alex28
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hello ! Fiatalos,kirándulást,napsütést-uszkálást kedvelõ vidám hölgy társaságát keresem -aug. 6-tól egy hétre -a fent nevezett úthoz.Egyszerûen csak jó lenne, ha jól éreznénk magunkat-kikapcsolódhatnánk.Költségek 5*-os szállodában teljes ellátással kb.:130.000.-Ft, be tudok segíteni, ha úgy jön ki a lépés, de ezt inkább beszéljük meg.Nem szeretem az ilyen “kötöttségeket”,de ez most nagyon jó ajánlatnak tûnik és ettõl függetlenül szabad a program.

  Magamról: 30 körüli társasági emberke lennék, sportos beállítottsággal.178/72 barna szem, fekete süni haj.Természetesen a szimpátia is fontos lenne, ugyebár ?

  Cím: valaki@yahoo.com
  Elõre is köszike, üdv.:
  Zoli

Hozzászólás: Hölgy utitársat keresek Sharm el Sheikh-i úthoz
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.