Honvágy;))

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Honvágy;))

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #23851 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Veszélyben van Magyarország stabilitása

  Veszélyben van Magyarország stabilitása, mivel a hiányt nagymértékben a külföldi pénzpiacokról finanszírozzák. A német Dresdner Bank elemzése szerint középtávon nem finanszírozható a magyar államháztartási hiány még akkor sem, ha annak felét a ferihegyi reptér eladásából kiegyenlítik.

  A bank a spekuláns tõke hirtelen kivonulását valószínûsíti, amellyel egyidejûleg a forint árfolyama is hullámozhat. Az egyik legnagyobb német péznintézet szerint erre az évre a bruttó hazai termék 8,6 százalékát teszi ki majd a deficit, 2006-ban még ennél is több lehet. A hiányt jövõre tovább növelheti az adócsökkentés és a minimálbér emelése.

  2005-12-28 09:52
  Járai: Reformok után jöhet az euró

  Csak az elkerülhetetlen reformok után lehet bevezetni az eurót Magyarországon. – mondta a Magyar Nemzeti Bank elnöke a Magyar Rádióban.

  Járai Zsigmond szerint a piac várakozása alapján reálisan csak 2013-14-ben csatlakozhat az ország az euróövezethez, szemben a kormány 2010-es tervével. A jegybank elnöke szerint a piac elõbb-utóbb ki fogja kényszeríteni a reformokat, de jobb lenne, ha a politikusok hamarabb lépnének, mert akkor kevésbé drasztikus döntéseket kellene hozni.

Hozzászólás: Honvágy;))
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.