Horvát szállást keresünk gyerekekkel

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Horvát szállást keresünk gyerekekkel

 • Indította
  Témakör
 • #7990 Hozzászólás

  Margó3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok! Segítenétek nekem? Keresek lassan mélyülö parton apartmant.Hova érdemes menni? Horvátban még sosem jártunk.Köszi elöre is!

15 hozzászólás megtekintése - 1-15 / 15
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #114603 Hozzászólás

  Laci

  Adriagate.hu

  Ajanlom ezt az oldalt, es ha van kerdesed, irj, vagy hivd az ugyfelszolgalatot is:
  http://www.adriagate.hu

  Udv,

  Laci

  #114602 Hozzászólás

  érdeklõdõ

  Trogir

  Engem érdekelne a dolog, mennyibe kerül? Autó nélkül megközelíthetõ?
  Köszi!

  #114601 Hozzászólás

  MM1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  szállás

  Sziasztok!

  Ha valakinek segíthetünk lakókocsis nyaralás ügyben Trogirban,szóljon.

  Gyönyörû tiszta strandok,magyar személyzet,szervezett kirándulások,sok-sok minden,ami még szebbé teheti a nyaralást.

  #114600 Hozzászólás

  Margó3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Köszi

  Sziasztok! Még mindig megy a keresgélés.Omis környéke nagyon tetszik.Lopar-nál sajnos nem találtunk már árban is elfogadható üres helyet:( Azért köszi!

  #114599 Hozzászólás

  Laci

  Omis

  Omisnál remek homokos strandot lehet találni, oda lemenni nem több idõben és költségben sem, mint átkompozni Rab szigetére Loparra.

  #114598 Hozzászólás

  vik

  itt talalod:

  “Tengerpart gyerekkel” topicban

  #114597 Hozzászólás

  Helios

  Lopar

  Ha Horvárországban homokos strandot keresel, sokat nem fogsz találni. Mi is ilyet kerestünk a gyerkõcõk miatt. Lopart választottuk, ott tényleg van ilyen. Délebbre nem akartunk menni mivel a gyerkõcõk nem nagyon szeretnek utazni.
  Hogy mennyien vannak ott fõszezonban, nem tudom, mi tavaly június elején-közepén voltunk, akkor tûrhetõ volt a tömeg, a víz kristálytiszta. Ezen kívül némi gyaloglással vagy taxihajóval el lehet jutni közeli öblökbe, igaz, a legtöbb közülük naturista. Ezekben viszont semmi infrastruktúra. Számítsatok viszont arra, hogy kompozni kell, ha pedig akkor értek oda, amikor a túristák nagy része, órákat várhattok!

  Üdv

  #114596 Hozzászólás

  Naphal

  Omis

  Szia! Hol találom az Omisrol szoló hozzászólásod?

  #114595 Hozzászólás

  Vik

  Tengerpart gyerekkel

  Javaslom, hogy nézd meg a fent említett topicot. Én Omist ajánlottam.

  #114594 Hozzászólás

  Margó3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ez klassz

  Nagyon rendes vagy! Már rá is kerestem a neten.Csendes résznek tünik.Pont ilyenre vágyom.Nem is tul drága.Nagyon köszi!

  #114593 Hozzászólás

  Mediterrán

  Horvát apartman

  Hát kimondott homokot nem nagyon tudok, kivétel a Rab sziget. Itt a neten olvasgattam viszont beszámolókat, és úgy emlékszem, hogy a szezonban igen nagy a tömeg, arra sokan panaszkodtak.Én több helyen voltam( Pirán- Szlovénia, Umag, Rabac(sokszor), Trogir). Most évek óta a “hírhedt” Vir szigetre járok, ami nekem valahogy nagyon kedves és kényelmes( igaz, hogy a sziget infrastruktúrája sok kívánnivalót hagy maga után, de ezt az apartmanban nem érzed(ott minden meg van). Szóval én a sziget Kozjak részén nyaralok, ott minden van: homok, apró kavics, kis kõ, nagy kõ, kiépített strand. Ez nem beton, hanem az alja le van rakva homokkal. Érdekes, de nem keveredik föl.Az utcából bármely irányba indulok, öt percen belül tengert találok! Szóval sokkal szebb helyek vannak, de én szeretem ezt. Nem kell egész napra felpakolva lemenni a partra, hiszen öt perc a ház. Pihenni lehet nagyokat, csönd van és nyugalom!Ennyit magamról.
  Ezzel együtt is: ne aggódj, a gyerekeket tényleg nem zavarja, hogy nincs homok: õk eljátszanak ugyanúgy a kövekkel is! Aztán: azért olyan tiszta a horvát Adria, mert köves! Ha csupa homok lenne, nem látnád az alját stb. Míg elfelejtem a kövekrõl: annyi, hogy gumicipõ kell mindenkinek, hogy minden probléma nélkül tudjatok közlekedni a vízben(és megvéd mondjuk a tengeri sûntõl). Búvárszemüveget is ajánlok, hidd el, hogy a gyerekek élvezik, és merik nézegetni azt, ami a vízben úszkál(én nem annyira).Ha van kérdés, jöhet. Ha én nem tudok válaszolni, majd a többiek adnak felvilágosítást!

  #114592 Hozzászólás

  Naphal

  homok.

  Köszike! Amugy homok az sehol? Mert nem nagyon látok neten homokos részt Horvátban.

  #114591 Hozzászólás

  Mediterrán

  Horvát apartman

  Egy vélemény: az Isztrián Rovinj ( ez a legszebb), aztán Zadar és környéke, a szigetek tömkelege( Rab, Krk,Pag, Vis, Vir,Kocula .)stb. Szerintem ekkora gyerekekkel Horvátországba bárhova el lehet menni!Átlag 500-600 km, jól tudják magukat akkor is érezni, ha nem lehet nagyon bemenni a tengerbe( jó hosszú széle van!)

  #114590 Hozzászólás

  Margó3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  gyerekek

  Szia!
  Egy 4 éves és egy addigra 6 éves;)

  #114589 Hozzászólás

  mediterrán

  horvát

  Mekkora gyerekekrõl van szÓ?

15 hozzászólás megtekintése - 1-15 / 15
Hozzászólás: Horvát szállást keresünk gyerekekkel
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.