Horvátorsági apartmanok lefoglalása, de hol??

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Horvátorsági apartmanok lefoglalása, de hol??

 • Indította
  Témakör
 • #8177 Hozzászólás

  BRobi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!

  A nyáron szeretnék kiruccanni a barátaimmal a horvát tengerpartra, de fogalmam sincs, hogy hol tudnék szállást foglalni. Ezért kérném, ha tud valaki megbízható forrást, ahol ezt el tudnám intézni, nagyon megköszönném.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #116217 Hozzászólás

  marti4
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  appartmankereso

  Szia,en is ismerek egy jo appartmankereso programot,a http://www.apartmani-hrvatska.com cimen.A nyelvet at tudod valtoztatni magyarra,a terkepen rakattintasz arra a regiora ahova menni szeretnetek,erre behuzza a kornyek telepuleseit,azok kozul meg megintcsak azt valasztod ki,ami erdekel.Ha megvan,megint egy kattintas,es kidobja az adott helyen levo szallashelyeket.Fotokkal,pontos leirassal /klima,tengertol,kozponttol valo tavolsag,felszereltseg,parkolas stb./.Persze az arak is fel vannak tuntetve szezontol fuggoen.Ott van a tulajok elerhetosege is.Jo keresgelest,ha meg nem talaltal volna megfelelot.

  #116216 Hozzászólás

  Laci

  Jóakarónak

  Az én tapasztalataim teljesen mások az apartmanokat illetõen.
  Tavaly és idén is neten foglaltunk, tavaly Trogirtól 3 km-re Seget-donji településen, idén Dubrovnik mellett, 32 illetve 30 €-ért 150-200 m-re a tengertõl gyönyörú kilátással igényesen berendezett légkondis apartmant, korrekt, barátságos de nem tolakodó házigazdákkal.Tapasztalataim alapján mindenkinek bátran merem ajánlani a netes foglalást.

  #116215 Hozzászólás

  nyomasek bobo

  vizipart

  …hat nekem fingom sincs….

  #116214 Hozzászólás

  jóakaró

  Brobee

  Én semmikép sem foglalnék a helyedben elõre szállást! Mindig lesz valahol kiadó szoba…Elég puritán, igénytelen a szállások nagy része. Nehéz egy igényes, légkondis szállást partközelben találni, ahol nem a régi bútorok dominálnak a 60-as éveket tükrözõ berendezésekkel.És szinte alig olcsóbbak a jó helyektõl, a fénykép viszont ápol és eltakar…Én akkor keresnék amikor megyek, eddig mindig találtam szállást, mikor foglaltam, átvertek…

  #116213 Hozzászólás

  Laci

  apartman

  Beírod a google keresõbe, hogy:privatni smjestaj majd a település nevét, rengeteg ajánlatot fogsz kapni.
  Továbbá: kekadria.hu,dalmácia.lap.hu, Isztria.lap.hu, Split.lap.hu, Dubrovnik.lap.hu,Rovinj.lap.hu, Trogir.lap.hu, Dubrovnik.lap.hu

  #116212 Hozzászólás

  lazacc

  szállás

  http://WWW.adriatica.net ez magyarul is megjelenik
  http://www.dalmacija.net ez angol
  http://www.miani-appartments.com ez ugyan szlovéniában van, Portorozsban, de a horvát határ kb 4 km-re van.
  Kiválasztod a régiót, szigetet, települést, a megfelelõ appartmant, és lelevelezed a tulajjal. De kereshetsz itt a net-en helyi “Turist Biro”-kat, és érdeklõdsz. Olaszul nagyon sokan tudnak, de a német/angol párossal is tudsz boldogulni. Idén Omis-ban láttam, hogy az egyik ilyen helyen kiírták, du 6-8 között magyar nyelvû információs van. Jó bolt lehetett, mert akkor mindíg tömve volt hazánkfiával/lányával, akik ezek után persze, hogy ott fizettek be hajókirándulásra, raftingra stb…..
  Persze, némi óvatosság nem árt, olvasd el hozzászólásomat a “Horvátország 100 kellemetlen dolga” témánál.
  Ugyhogy csak ügyesen!
  Bluggyy
  Lazacc

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Horvátorsági apartmanok lefoglalása, de hol??
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.