Horvátország

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Horvátország

 • Indította
  Témakör
 • #35665 Hozzászólás

  Ferri
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Horvátországba keresek útitársnõt,(vagy más tengerparthoz) aug.25-tõl bármikor, 1-2 hétre. Kemping, vagy olcsó apartman, ahogy alakul. Autó van. 41 éves pasi vagyok. Nem akarok sem társat, sem szexpartnert keresni, csak egy jót pihenni. Egyedül nem érdemes nyaralni, másik pasival meg azért már mégse szeretnék. deferko@freemail.hu

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #353093 Hozzászólás

  Ferri
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  :-))

  Szia Stefka. Majd jelentkezem, és megbeszéljük.
  Feri

  #353092 Hozzászólás

  :)

  Most augusztus végéig Tirolba megyek egy jógatáborba, de máskor pl szept. végén, meg úgy általában is szivesen utazgatnék. Hivatalos éveim száma 47, testben és lélekben nincs annyi, na és nõ is vagyok!
  Ha gondolod stefka@index.hu

  #353091 Hozzászólás

  Ferri
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  :-))

  Hát nem is tudom, de a lányokkal valahogy több a közös témánk, és sokkal jobban megtalálom a hangot velük. Egyébként bocsi, de most láttam, hogy van két elírás nem Ferri, hanem Feri, és nem 41, hanem 47.

  #353090 Hozzászólás

  blondibarbi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  :-)

  miért?
  én is voltam a barátnõmmel

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Horvátország
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.