Horvátország agusztus végén?

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Horvátország agusztus végén?

 • Indította
  Témakör
 • #8199 Hozzászólás

  Sziasztok,

  csak augusztus végére sikerült szabit kivennem, és 29-tõl tudnámk szállást foglalni Vrbnik-en (Krk sziget). A városban már jártam egyszer, gyönyörû, és nagyon szép ott a part:)

  Én egy pihenõs, lazulós, napközben fürdõs, este pedig a városban sétálós nyaralást szeretnék magamnak, ám félek attól, hogy nyár végére már nem lesz olyan irgalmatlan kánikula, mint most (20-25 fokban a tengerpart nem az igazi)…

  Jártatok már arra nyár végén? Mik a tapasztalatok, ugyanannyira változékony, borús akkor az idõ, mint nálunk, vagy még tart a kánikula szeptemberben is?

  Elõre is köszönöm a segítséget:

  Nóra

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #116317 Hozzászólás

  okostojás

  idõ

  lol vazz

  mér ebben az irgalmatlan kánikulában meg szarrá döglesz meg leégsz, hál isten hogy augusztus végén nincs ilyen idõ,még csak az kéne!!!

  #116316 Hozzászólás

  Nora

  Köszönöm,

  én is ebben reménykedek:)

  #116315 Hozzászólás

  Laci

  Nora-nak

  Az idõjárás kiszámíthatóbb mint nálunk. szerintem nyugodtan mehetsz augusztus végén, valószínû jó idõ lesz.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Horvátország agusztus végén?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.