Horvátország felé!

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Horvátország felé!

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #7567 Hozzászólás

  Bolgár Dávid
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Egy kihagyhatatlan sztori!
  Szombaton hajnal egyre terveztük, hogy elmegyünk kocsival Horvátországba. Pénteken elvittük ezért a szervizbe átnézetni. Kicseréltek néhány dolgot a fék terén. Dob, Tárcsa stb. Örültünk – így már nyugodtabban indulunk.
  Eljött a szombat, azaz a ma. Hajnal egykor elindultunk a terv szerint. Eljutottunk Székesfehérvárig, ahol a kocsi elkezdett
  Jobbra, balra menni. Ez kicsit kellemetlen 140Km/h sebességnél, és ha az ember éppen elõtte egy órával ébred, fõleg, ha úgy indul, hogy a kocsit átnézték potom 100ezer forintért.Leálltunk a leállósávba, majd elmellõzött bennünket egy nagy füstfelhõ. Kipattantunk a kocsiból, rögtön felébredtünk. A kocsiból minden értékes cuccot kidobáltunk, ki ne gyulladjon. Az akkumlátor saruját lecsavartam gyorsan, gondoltam ez elektromos tûz lehet. Ciki volt, mert a jobb hátuljából jött a füst és ott a tank is. Alánéztem és lehetett látni, hogy a Kerékbõl jön.
  Nem értettem, hisz a kézifék nem volt egy cseppet sem berántva. Levettem az izzó kereket, amin már nagyon szépen meg volt olvadva a dísztárcsa. A Dob és a Tárcsa el volt válva egymástól. Ezzel nem mehettünk tovább. – Autóklub.
  Õk egyértelmûen megállapították, hogy a szerviz volt a hibás.
  Nem tudták, a helyszínen megjavítani, szervizbe vontatták volna, de azt tanácsolták, menjek vissza oda, ahol végezték a fékcserét. – Ezzel nemcsak a kocsinak tettek rosszat, de még lehetett volna gondatlanságból elkövetett emberölés is a vége. A szerviz 9-órakor nyit. Elviszem és abban az esetben nem, viszem perre a dolgot, ha kifizetik az 58ezer forintos hazaszállítást, és garanciálisan megjavítják JÓL!
  Ha ezt kijavítják, nekivágunk megint éjfélkor az útnak remélhetõleg nem halunk majd meg egy kis mûhibából.
  Szabadna egy szakszerviznek így dolgozni?
  Késõbb írok majd errõl bõvebben. Most elmentem aludni.
  Bye! Dave

Hozzászólás: Horvátország felé!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.