Horvátország-Kvarner-öböl, de hova?

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Horvátország-Kvarner-öböl, de hova?

 • Indította
  Témakör
 • #7895 Hozzászólás

  Sziasztok!

  A segítségeteket szeretném kérni. Horvátországba szeretnénk menni nyaralni augusztus elején vagy közepén. Elképzelésünk Kvarner-öböl, 4 fõs apartman (2 szoba), közel a tengerhez. Lényeg, hogy ne legyen nyüzsis hely, de ha úgy gondoljuk hogy mégis “tömegre” vágyunk, akkor kocsival elérhetõ legyen valamelyik nagyobb város.

  Még nem voltunk Horvátországban. Tehát ha esetleg tudtok olcsó apartmant megbízható embertõl, akkor szívesen várjuk. Egy-két baráti jótanácsot: helyet illetõen, árak, autópályadíjak stb. is szívesen veszünk.

  Köszi: NIKI

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #114043 Hozzászólás

  DVB

  szerintem

  Helló!

  Szerintem is a KRK szigeten vannak nyugodtabb helyek, Njivice például egy kis falu, de át lehet sétálni Malinskába egy óra alatt a parton, vagy autóval 20-25 perc Krk város, ami nagyon szép. Rijeka jó 40 perc autóval az már elég mozgalmas. Vagy a parton Novi Vinodolskinak is nagyon szép tengerpartja van, de az apartmanok kiesnek a központból, ugyanakkor van élet éjjel is a centrumban. Innen is lehet menni Rijekába vagy Crikvenicára. Rijekától északra Lovrant vagy Icici-t tudom javasolni,onnan fel lehet kirándulni az Ucka hegyre, vagy Opatija, Rijeka túrát tenni,ha rossz az idõ.

  Üdv.
  Balázs

  #114042 Hozzászólás

  Zsófi

  Apartman

  Szia Niki! Kvarner térségben a legjobb választás KRK sziget. Én Malinskán voltam tavaly és egy nagyon jó kis apartmanban. Ha gondolod, akkor megadom a direkt elérhetõségüket, felhívhatod a hölgyet. Helyszínen kell fizetni euróban. Nem drága és nagyon szép, 100 m-re van a parttól.
  Egyébként a Kvarner térségben nagyon sok szép üdülõfalu van, mindegyiket ajánlom. Ha nem akartok szigetre menni, akkor javaslom Opatiját vagy Moscenisca Draga nevû kis falut. Utóbbi nem annyira közismert a magyarok körében.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Horvátország-Kvarner-öböl, de hova?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.