Horvátország nudista strandjai

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Horvátország nudista strandjai

 • Indította
  Témakör
 • #7762 Hozzászólás

  MP

  Johetnek a velemenyek, tapasztalatok.

  Mlini – Dubrovniktol delre.

  HOTEL ASTAREAhoz kell lefordulni a foutrol, a szallo parkolojaban lehet parkolni (nem kell mondani nekik), majd delre a szallo bungaloi kozul vezet ki egy majdnem kocsiszelessegu foldut. Ezen kb. 5-10 perc gyalog, FKK tablat kovetve, eloszor a hegyoldalban szinten, majd egy koves lepcso lefele, majd a part menti sziklakon vezet az ut.

  A hely viszonylag kicsi, kb. 10-15 par lehetett ott augusztus legvegen jo idoben. A parton van jonehany betondarab es nehany szikla, ez a helyi dekor, illetve csonakkal is megkozelitheto.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #113297 Hozzászólás

  hs

  Mak

  Makarskában a kikötõ keleti végénél indul egy gyalogos ösvény, amin kb 35 perc alatt lehet odaérni. Egy kb 500 méter széles, gyönyörû öböl. Mindenkinek ajánlom.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Horvátország nudista strandjai
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.