Horvátország – Rab/Lopar

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Horvátország – Rab/Lopar

 • Indította
  Témakör
 • #8691 Hozzászólás

  CrocodileMick

  Sziasztok!

  Volt közületek valaki ott? Milyen a “San Marino” camping? Nagy a zsúfoltság a föszezonban? Ha valakinek bármilyen infója van ezzel kapcsolatban, kérem ossza meg velem. A válaszokat elöre is köszönöm.

  Üdv, Mick

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #120177 Hozzászólás

  vicamama

  nem mûködik

  Jóskának!
  Én megpróbáltam helyet foglalni az említett honlapon, de kivágott a gép, aztán a megadott e-mail címre írtam nekik, de eddig még nem válaszoltak! Úgyhogy részünkrõl marad az izgalmas utazás,hogy lesz hely, vagy nem lesz hely?!

  #120176 Hozzászólás

  Jóska

  Helyfoglalás?

  Rab tényleg gyönyörú, igy az idén is ez szerepel az utitervben. Még sok kis öböl vár felfedezésre ami az elmúlt évben kimaradt. A http://www.imperial.hr honlapon 30 euro-ért lehet helyet foglalni, ez biztonságot jelenthet a keresgélés ellen, de lehet, hogy már késõ ez is. Próbálta már valaki? Már csak 10 napom van az odaérkezésig.

  #120175 Hozzászólás

  CrocodileMick

  Rab

  Köszönöm a válaszokat. Mivel már több helyröl hallottam hogy zsúfolt a kemping, ígyhát szerintem irányváltoztatás lesz és újbol Krk-re megyünk.

  Üdv, Mick

  #120174 Hozzászólás

  Istvan
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Crocodile Mick

  Igaza van Jóskának, augusztus eleje az valóban zsúfolt. Mi 3 éve szívtuk meg ugyanígy, dugig volt az egész kemping, le egészen a parti sávig, délutánra aztán ketten szedelõzködtek mi meg örültünk mint majom a farkának hogy van helyünk, fõleg hogy a parti sávban. De az örömünk csak egy napig tartott mert a következõ éjszaka beindult a szélvihar a Velebit hegység felõl, két napig fújt egyfolytában, tele lettünk homokkal rendesen. Aki ismeri a helyet az tudja hogy a szárazföldön a szemközt levõ hegységet állandóan látni, szinte “karnyújtásnyira” van. Na két napon keresztül nem is láttuk a felhõktõl amibe beburkölózott. ( Van róla diakép dokumentációm ha valaki nem hinné a dolgot ) Elállt a szél és mi örültünk hogy végre megint irány a tenger! Az elsõ öt lépésig mert a 3 éves lányunk kiabált, hogy: apuuu hideeeeeg a vííííz! Na ja a két napig fújó szél megtette a hatását.
  De amíg fújt a szél addig elmentünk “megmászni” a sziget legmagasabb “hegyét” 600 valahány méter, szép fentrõl a kilátás. Egyébként a sziget szélalatti részén símán lehetett fürödni.
  Még valami: minden év aug. 15.-én megrendezik a sziget fõvárosában a középkorban oly híressé vált és rettegett Rab-i nyílpuskások versenyét a vár falai alatti fõtéren. Na ha ott vagytok, ne hagyjátok ki, baromi látványos, és nem csak úgy ímmel ámmal hanem komoly versenyszellemben lövöldöznek. Van selejtezõ ( papírlapra ) s utánna keskeny fatörzsre lövöldözés. Megadják az egész cécónak a hangulatát, korhû jelmezek, tánc, zene stb.

  #120173 Hozzászólás

  Jóska

  Sajnos nem olyan nagy,

  hogy július-augusztusban ne tudna megtelni, tavaly fél napon át keresgéltünk míg éppen csomagolt valaki és a helyüket elfoglalhattuk. Augusztus közepétõl már kicsit jobb a helyzet, de az elején elég rizikós. A sziget másik kempingjében (Padova) sem jobbak az állapotok és ha nem találsz helyet több órás (4-5) kompra várakozás után irány a szárazföld!!!!

  #120172 Hozzászólás

  vicamama

  Rab csodás

  Mi két éve voltunk, nagyon jó hely, fõleg, ha homokos partra vágytok! Sajna akkor szept. elején voltunk, akkor semmi zsufi nem volt, a kemping nagyon nagy, elképzelhetetlen, hogy az megteljen, de én is szívesen venném, ha valaki, aki volt már ott augusztusban, informálna! Mi aug. 8-tól megyünk 2 hétre!
  Üdv

  #120171 Hozzászólás

  CrocodileMick

  Augusztus

  Szia!

  Mi augusztus 2 és 3 hetében mennénk, csak még nem döntöttük el hogy hova. Más fórumokon olvastam hogy ilyenkor eléggé zsúfolt a kemping.

  Üdv, Mick

  #120170 Hozzászólás

  vicces

  crocodileMick

  csak nem aug. 13-20-ig mentek, mert mi pont oda indulunk és ez lesz az 1. horvát utunk és pont abba a kempingbe. Hová valósi vagy talán mehetünk együtt?

  #120169 Hozzászólás

  CrocodileMick

  Rab

  Köszönöm a hozzászólást. Mire számíthatunk zsúfoltság szempontjábol augusztusban?

  Üdv, Mick

  #120168 Hozzászólás

  bandy

  minden evben

  megyunk,meleg viz,sekely,gyerekbarat kornyezet.
  nekunk tetszett…

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
Hozzászólás: Horvátország – Rab/Lopar
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.