Horvatorszag tengerpartjanak felosztasa

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Horvatorszag tengerpartjanak felosztasa

 • Indította
  Témakör
 • #9269 Hozzászólás

  Webmaster

  A Horvatorszag linkgyujtemeny bovitesere vonatkozoan, ki mit javasol, hogyan logikus es praktikus (turisztikai szempontbol) felosztani a horvat tengerpartot es szigeteket kb. 2-5 “tajegysegre”?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #125198 Hozzászólás

  igen

  igen

  ez utóbbi a jobb talán, mert az elsõbõl kimaradt Közép-Dalmácia, ami azért egy nagyon nagy terület, Split központtal. A szigetek pedig érdekes módon nem egymáshoz, hanem a szárazföldi szakaszukhoz tartoznak inkább: onnan mennek a kompok is, mikkel fel lehet keresni, illetve, ha valaki vitorlázik mondjuik, akkor az egy, max két hétbe is csak vagy a Kvarner, vagy pl. a KözépDalmát szigetek férnek bele. Azaz így “kézenfekvõ”. (alias Mr. James de Fülig)

  #125197 Hozzászólás

  caloggiero
  #125196 Hozzászólás

  javaslat

  javaslat

  Isztria, Kvarneri Öböl, Észak Dalmácia Dél Dalmácia és a Szigetvilág

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Horvatorszag tengerpartjanak felosztasa
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.