Horvátországba szállásfoglalás nélkül

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Horvátországba szállásfoglalás nélkül

 • Indította
  Témakör
 • #7668 Hozzászólás

  annmary

  Sziasztok!

  Hat fõs társasággal szeretnénk elsõsorban félpanzioban megszállni julius végén. Sajnos elég késõn jött az ötlet és utazási irodáknál sok hely betelt korlátozottak a lehetõségek és kicsit drágának is találjuk az általuk felkinált árakat.Ismerettségi körön belül mindenki probálkozik kedvezõbb áru szállás foglalására, de ha ez igy nem jön össze arra gondoltunk autóba ülünk felszerelve minden eshetõségre (sátor, hálozsák) és utba vesszük Isztriát vagy a szigeteket Krk, Pag esetleg Rab. Szerintelek nem tul nagy merészség erre vállalkozni? Julius végén szoktak e szabad helyek lenni campingekben vagy aparmanokban? Lehet e ily modon sporolni?
  A válaszokat elõre is köszönöm!

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #112678 Hozzászólás

  Kismerci

  egy lehetõség

  Szia Annmary!

  Ha Brac szigete érdekel, van lefoglalva egy 8 személyes apartman, 4 szoba, konyha teljes felszereléssel, kinti sütési lehetõség, 2 fürdõszoba. Sajnos nálunk a társaság fele múlt héten kiderítette, hogy mégse jönne, így kerestünk másik szállást 4 fõre. Ha érdekel kb. 664 Euró július 20-27-ig, még nem mondtuk fel, amíg nem tuti a 4 személyes, ha érdekel írj: kikuc@freemail.hu (ha lehet minél elõbb, mert mi legkésõbb holnap visszamondjuk ha már biztos az új szállásunk!)

  #112677 Hozzászólás

  Csaba

  Egy link

  Szia Annmary!
  Itt egy újabb link: http://www.ljeto.com/.
  Rengeteg apartman, és tapasztalatom szerint elég egy telefon minden elõleg nélkül. Általában németül vagy angolul mindenhol beszélnek. Ha egy ajánlatot elfogadsz: Brac szigete, gyönyörû hely, csendes, csodálatos sziklás part, tiszta víz.
  Csaba

  #112676 Hozzászólás

  andy

  szállás a netrõl- horvátországba szállásfoglalás nélkül

  Kedves Annamary!
  Problémádról mi is beszélgettünk egymás között. Óvatos emberek is vannak köztünk, s õk is azt mondták: bizalom nélkül semmi sem megy! No, ezzel akár ki is törülhetnénk…, de: mi viszont arról nem hallottunk, hogy valaki, aki Horvátországba szóló szállást neten rendelt volna, ráfázott.
  Mi hittünk a megrendelési formában feltüntetett szerzõdésnek, amely alapján átutaltuk egy zágrábi bankba a teljes összeg 20 százalékát. Ha megjöttünk, megírom, hogy jártunk… Remélem jól!
  Egyébként sokan, az apartman tulajok “kartellbe” tömörülnek, s írásos szerzõdést is küldenek, amiben szankciók is vannak, s német biztosító cég intézi a vitás dolgot.
  Különben is, õk ki akarják adni a nyaralójukat, mi meg ki akarjuk venni! Ez csak Magyarországon látszik gyanúsnak…

  Sok sikert!

  Andy

  Ui.:Dalmácia gyönyörû!!!

  #112675 Hozzászólás

  annmary

  szállás a netrõl

  Kedves Andy!

  A neten korábban én is nézegettem az appartmanokat. Elég sok van és hát a bõség zavara! Csak kicsit megmondom õszintén bizalmatlan vagyok. Ez ha jol sejtem ugy mûködik, hogy levélben elküldöm a paramétereimet (persze nem a db,csb,mb-et). És miután szabad a hely átutalással lefoglalom, amirõl vmilyen visszaigazolást kapok. Ha mégis gond lenne kihez fordulhatok a panaszommal? Sokan mondják , hogy tulzottan elõvigyázatos vagyok, de hát a mai világban amik vannak! Van ilyesféle tapasztalata valakinek?

  #112674 Hozzászólás

  andy

  Draga (Kedves) Annamary!
  Én talán nem vagyok kompetens, lévén horvátország-buzi – most megyünk ötödször, ám Dalmáciába csak másodszor -, de idén mi is a netrõl választottunk, szerintem jót és viszonylag olcsót. A balatoni szállás jóval drágább, mint a magán apartman, amit találtunk.(fõszezonban 9 éjszaka, 6 ágyas, háromszobás tengerparti házban,saját strand, terasz, kilátással Brac szigetére stb., koponyánként kevesebb, mint 3.000 Ft/nap. Ez persze relatív, hogy kevés-e vagy sok…)
  A http://www.horvatorszaglap.hu – magyar nyelvû oldalakon lehet keresgélni, s találni is. (de van még: http://www.dalmacia.net, http://www.dalmacija.net is)
  Sok szerencsét, s jó utat! Sretan Put!

  Andy

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Horvátországba szállásfoglalás nélkül
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.