Hosszú hétvége

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország Hosszú hétvége

 • Indította
  Témakör
 • #27254 Hozzászólás

  Merdzso

  Hosszú hétvége, olcsón, jó helyen

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #311887 Hozzászólás

  Bronzlovas

  még valamit :)

  Ja! A Helikonban van biliárd,és bowling is (illetve lehet, hogy teke, erre nem emlékszem pontosan)

  #311886 Hozzászólás

  Bronzlovas

  Szállás

  Sziasztok utazni vágyók! :)

  Ajánlanám nektek a debreceni Grand Hotel Aranybikát. A 3*-os szárnyban nov.1-tõl dec. végéig csak 3.100/fõ/éj az ár ( !!! ), + 400 a felár, ha svédasztalos reggelit kértek a kontinentális helyett. Szerintem 3.500,- Ft/fõ/éj nevetséges ár. Az akció megtalálható a http://www.civishotels.hu honlapon. A hely a város kellõs közepén van – bár ezt gondolom Ti is tudjátok, hisz az ország egyik leghíresebb helye. Van benne gyógyvízes úszómedence, jacuzzi ( igazi jacuzzi, nem pezsgõfürdõ ), szauna és biliárdszalon. Bowling sajnos nincs, de a városban nyilván száz helyen van bowlingpálya.
  A másik, amit még ajánlanék ( ide is tervezünk utat idén ): a keszthelyi Danubius Helikon Szálló. Superior szobában svédasztalos félpanzióval, uszoda,- szauna, fitnesshasználattal 5.700/fõ/éj. Közvetlen tóparti hely, egy saját mesterséges szigete is van a vízben, amit egy kis híd köt össze a szállodával. A tavalyelõtti tapasztalataim szerint elég jó hely – pedig akkor még nem voltak superior szobák sem.

  Szerintem mindkét ár bombaár :)

  Üdv, és jó pihenést, akárhova is mentek végül.

  Bronzlovas

  #311885 Hozzászólás

  Pirus

  Mi is …

  Mi is elszeretnénk utazni ugyanilyen idõben… ha tudtok valami helyet írjatok köszi Piri

  #311884 Hozzászólás

  Merdzsó1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  kérés

  Decemberben (nem karácsony és szilveszter körül)szeretnénk egy hosszú hétvégére (3nap) elutazni egy kellemes helyre. Gyógyvíz, szauna, jakuzzi, esetleg billiárd vagy bowling stb… De nem túl magas áron. Ha valaki tud ilyen helyet kérem írjon.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Hosszú hétvége
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.