Hosszútávú szállás a Dominikai Köztársaságban

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Hosszútávú szállás a Dominikai Köztársaságban

 • Indította
  Témakör
 • #24357 Hozzászólás

  szigi

  Érdeklõdnék, hogy tud e esetleg valaki arról hogy milyen módon ill. mennyiért lehet lakást, apartmant bérelni a Dominikai Köztársaságban valahol az északi részen tengerpartközelben. Nem hotelre gondolok hanem inkább bérelhetõ lakásra mondjuk kb. 6-8 hónapra õsztõl. Elõre köszi bármilyen hasznos infóért, üdv mindenkinek.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #286998 Hozzászólás

  szigi

  Tamásnak

  Köszi a választ és a honlap tippet, érdekesnek tûnik majd alaposan megnézem ha lesz egy kis idõm. Még nem fix az indulás, de nagyjából október közepén – végén megyek, ez függ attól hogy mikor tudom itthon befejezni a munkámat.

  Te már voltál a dominikai köztársaságban? Sok infót hallottam a helyrõl, mivel egy ideje már figyelem a fórumokat. Elõnyöket, hátrányokat is hallottam de az biztos hogy érdekes hely lehet, fél vagy egy évet remélem simán el lehet ott tölteni tengerpartközelben. Ahogy nekem lejött a fórum hozzászólásokból, a spanyol nyelv kötelezõ, de mivel beszélek spanyolul ez a része szerintem OK lesz..

  #286997 Hozzászólás

  Tamás

  www.dr1.com

  ezen az oldalon van egy forum, ahol sokmindent megtudhatsz.
  Mikor mész?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Hosszútávú szállás a Dominikai Köztársaságban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.