Hostel

 • Indította
  Témakör
 • #16755 Hozzászólás

  Kriszti29
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Amerikai hostellekrõl (meg ugy általában)van valakinek tapasztalata.Nem szálltam még meg ilyen jellegü szálláson és nem tudom mire lehet számítani.Ha vkinek van kérem írja meg nekem.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #169430 Hozzászólás

  Frieden
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Akkor a szemelyes tapasztalat. A legfontosabb:
  tiszta, olcso es baratsagos. Ha valaki szereti a nemzetkozi tarsasagot akkor melegen ajanlom. Van ahol meg a reggeli is benne van az arban (15-35 dollar, helytol fuggoen), altalaban mosni, fozni lehet es delen (pld.Kaliforniaban vagy Vegasban) medence is van. Legtobbszor tomegkozlekedessel jol megkozelitheto helyen vannak. En talan tucatszor aludtam amerikai hostelben es sosem volt gond a kozos szobaval sem…

  #169429 Hozzászólás

  Air
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Youth Hostel International (HI)

  Szia Kriszti,

  szemleyesen meg nem probaltam, de egyszer egyet elmentem megnezni Martha’s Vineyard-on (MA, USA) es nekem nagyon baratsagosnak tunt. Gyonyoru helyen van, a recpecios nagyon segitokesz volt, van kulon szobajuk is, ha nem szertnetek idegenekkel egy szobaban aludni. Az ar toredeke a piaci arnak.
  Peter

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Hostel
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.