hotel klub el bousten/samira

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika hotel klub el bousten/samira

 • Indította
  Témakör
 • #2510 Hozzászólás

  Mea

  Tudna nekem valaki tanácsot adni, hogy a kettõ közül melyik jobb szálloda?pl.melyikben van hûtõ, melyiknek szebb a partja,hol jobb a kaja, milyen animációk vannak,várostól való elhelyezkedésük?meg hogy ha fp van akkor ha ott ebédelsz akkor azok áraiban milyenek?elõre is köszönöm..

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #72477 Hozzászólás

  eszter3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  :)

  szia:)

  remélem, esetleg még aktuális a válasz..
  Én az el boustenben voltam, és szreintem minden szempontból ideális, ha valaki aktív pihenéssel akarja eltölteni az idejét.
  A kert gyönyörû, a szálloda autentikus, a személyzet kedves, a tengerpartja elég nagy, az animációs programok szerintem jók, és folyton van valami..
  A kaja egyszerûen fantasztikus, és ugyanottm van egy kis étterem, bár inkább csak egy teraszrész, ahol lehet ebédre is kaját venni, briket, pizzátm szendbvicset, salátákatm, gyümölcsötm, stb.. Egyáltalán nem drága, jó sok, mindazonáltal mivel svédasztalos a reggeli-vacsora, és irtó finom, meg sokféle is a kaja, mi leginkább kihagytuk az ebédet, mert egyszerûen nem hiányzott.. Ez már csak amiatt sem probléma, mert nagyon meleg van ebédidõben, és nem is kivántunk semmi kaját, vettünk a szálloda közértjében egy hatalmas adag barackotm, behûtöttük, és abból kaptunk be párat a szieszta után..
  Az ár.értékrõl csak annyit, hogy a tunéziai besorolás tök más, és amugy sztem hülyeség:D

  Pl ha egy szálloda, mint ez is, arab stílusú, akkor leosztályozzák.. meg akkor is, ha nem választja el út a starbndot.. itt meg kilépsz a hotelbõl a partra, baromi jó:D
  Meg mittomén, nincs golfpálya, meg jakuzzi, fürdõkomplexum, ilyesmi..
  Pedig medence itt is van egy úszó, egy nagy fürdõ, gyerekmedence, vizicsuzda, szóval untig elég, fõlegm, hoyg ott a tenger..

  Szóval igazából, aki nem azért megy oda, hogy martinival a kezében üljön egy medencében, és néha elmenjen golfozni, annak nagyon ideális..
  Ja, más sportpályák ott is vannak(minigolf, tenisz, petanq, íjászat stb) és ingyenesek.. talan a tenisz nem, abban nem vagyok biztosm, de a többi tuti az..

  És sokkal de sokkal olcsóbb mintz a többi, a felesleget meg van mire elkölteni:DDD

  Amugy tényleg egyáltalán nem vágom, miért van ez a besorolási rendszer ott, de gondolom a nuygatiak niylván máshogy állnak a kérdéshez, mint én:P

  SZóval én minden szempontból ajánlani tudom!

  Ja, és még egy jótanács..
  VAnnak áltqalában az utazási irodák által szervezett programok.. hajókörút, tevesinmogatás, meg ilyenek.. jó sokba kerülnek, és hát annyira ahogy hallottam pl a tevézés nem is nagy cucc, karámok, meg minden..
  nem szabad félni, hozzánk a szállodában odajött egy helyi pr9ogramszervezõ, a legtöbben féltek tõle, de kb az utazási iroda árának harmadáért õ ugyanezt a két programot ajánlotta, csak éppen mi kirándulni mentünk a hegykbe, és nem simogattam, a tevét, hanem ültem rajta egy fél napot, kicsit más volt:P
  a hajóvásnál, meg valami irtó rozzant házikészitésû olajoshordótutajon kivittek egy zátonyhoz, ahol régi hajóroncsok voltak, és hoztak nekünk sütit otthonról:DD

  és mégegyszer, mert ez felejtehetetlen, a kaja az valami eszméletlen jó, bõséges, és tökéletes:PPP

  hát, jó utazást:) meg bocs a hibákért, siettem:P

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: hotel klub el bousten/samira
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.