Hotel Marhaba Tunézia

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Hotel Marhaba Tunézia

 • Indította
  Témakör
 • #1976 Hozzászólás

  Sziasztok,

  Május 22.-én utazunk és bármilyen információt szívesen vennék, a szállodáról, utazásról, lehetõségekrõl.

  köszi

17 hozzászólás megtekintése - 1-17 / 17
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #65614 Hozzászólás

  Nikike

  Mikkikémnek

  Okés.Így már jobb.Tudom,hogy erre gondoltál,de én csak azért írtam azt amit,mert idõt akartam spórolni Nikinek,hogy a parton is tölthessen sok idõt,meg abban a városban,ahol lakni fog.És azt is tudom,hogy jó ez a 2napos safari(bár én még nem voltam ezen),mert mindeki csupa-csupa jót mesélt errõl.

  #65613 Hozzászólás

  az õ Mikkikéjétõl

  A kicsi Nikkikének

  Bocsesz, minden meg van bocsátva. Visszavonok minden kötekedõ megjegyzést.
  Szerintem Niki hagyja a csudába Port El Kantaoui-t, mert olyasmit láthat Európában is a felkapott tengeri üdülõhelyeken, legfeljebb ugorjon át egy délelõttre megnézni Monastirban az erõdöt, de az is kimaradhat ha kevés az idõ. Helyette áldozzon csak szépen két napot a körútra, mert ott Tunéziának legalább négyféle arcával ismerkedhet meg: El Jem és a háromfajta oázis (a tengeri Gabes, a sivatagi Douz és a hegyvidéki Tozeur és környéke). És végigutazza az országot. Meg ráülhet a tevére is és nem a tengerparton, hanem legalább kicsit sivatagos környezetben. Erre gondoltam.

  #65612 Hozzászólás

  Nikike

  Drága Mikkikémnek

  Drága Mikkikém!Én azt írtam,hogy voltam turistamentes övezetben,nem pedig városban,de amúgy Sousseban,mivel több része van ennek a városnak(mint pl. Cité Riadh,Hammam Sousse(ennek van üdülõ része is,de én nem ott voltam),stb.)!Nem nagyon szoktam írogatni itt a fórumon,szóval olyan sokszor még nem láthattad az én irományaimat,de mindegy.Hateb Ibn Abi Baltaa-Cité Riadh Sousse,ahol van az apartman,de nem hiszem ,hogy ismered Soussenak ezt a részét,de,ha mégis,akkor bocsesz,ja és,hogy mikor mennék azt nem tudom.Amúgy meg nem sexelni,napozni és tevét csókolgatni járok Tunéziába,bár igaz,hogy imádom a tengert,a napsütést,a homokot és a pálmafákat,meg a Tevéket is :P.És nem játszom az agyamat,hogy úgy kimennék lakni,mert ha kint élhetek egy picit legalább,akkor lenne idõm mindenre,és pl. gondolom a Niki most megy elõször Tunéziába,és nyílvánvaló,hogy egy hét alatt nem tud megnézni mindent,és szerintem azokat a programokat kellene választania,ahol lát is valamit(Port El Kantaoui és mondjuk Monastir),mert így egy nap alatt részt vehet több programon is,de gondolom ismét én leszek a hülye.Na mindegy

  #65611 Hozzászólás

  az õ Mikkikéjétõl

  A kicsi Nikkikének

  Kedves Nikkike, ne durcáskodj és az ajándékot, amit az arab lövõlegénytõl kapsz, már írtad egy más néven egy másik fórumba azt most hagyjuk. Ha nagyvonalú, befizet még egy dupla babos csavarmára is talán. De figyu!
  Van egy nagy igazság, miszerint hogyha valaki valahol van, akkor nincs máshol, igaz? Tehát mialatt netán országot nézel, ezalatt nem tudsz jetskízni, tehát az kimarad. Ezt írtam, érted? Ezen gondolkozz el.
  De az tényleg érdekelne, melyik turistamentes városban jártál abban a szép “Tuni”-ban, mert pont az írtad, hogy nem áldozol ilyesmire két napot se. Kairouant mondtad, az ott van egy köpésre Souesse-tõl, szerepel a fakultatív utak programjában –te hogy mentél oda? A többi pedig tipikus turistaváros, beleértve a Port-ot is. És mi az, hogy a “Medinára is kimegyek”. A medinába bemegyünk, nem pedig kimegyünk mert az a városközpont, Nikkike nem pedig a hotelsor. Bár kétségtelen, hogy a medinához ki kell menni a hotelbõl, tehát a “kimegyünk” szó a te szemszögedbõl végeredményben értelmezhetõ, nembánom.
  Rendben, ha valaki szexelni, napozni, vagy tevét csókolgatni megy Tunéziába, de ha ennél kicsit többet szeretne akkor nézzen körül, ha két nap, ha nem. De ha még erre is sajnálja rá az idõt, akkor minek játssza az agyát, hogy úgy kimenne oda lakni?
  Mikor mész ki? Az apartman melyik utcában van?

  #65610 Hozzászólás

  Nikike

  Mikkikének,aki baromi okos

  Úgy látom,hogy veled kár vitatkozni,mert nincs minden renben az agyaddal,és tudod,hogy van ez:okos enged.Na mindegy.Elég hülyén veszed le a dolgokat,és úgy látom,hogy még egy szöveget sem tudsz normálisan értelmezni.Ezt konkrétan arra a mondatodra írom,hogy akkor kimarad a jetski meg a puszkó a tevével,ami amúgy szerintem mindkettõ tök jó program egy nyaraláson,és felejthetetlen élményt nyújt(de ugye szerinted ezt minek egy nyaraláson).Te tényleg nem érted,hogy mit írtam,mert szerintem elég egyértelmû?!Azt is látom,hogy te rohadt jól tájékozott vagy Tunéziával kapcsolatban,ami abban is megnyílvánul,hogy mások szövegét nyomod,,bár már huszonnyolcszor elmagyarázták,hogy szezonban nem fogsz kapni”(apartman).Hidd el nekem,hogy akkor veszek ki apartmant Tunéziában,amikor szeretnék,de,ha nem hiszed az sem túlzottan érdekel,de ha mégsem találnék,akkor szállodába is mehetek.Ja és köszi az infót,hogy mennyi egy ,,numera”.Lehet,hogy neked ennyi volt,de nekem ingyen van.És mielõtt folytatnád,nem kell fizetnem a kinti srácnak semmit,nem vár ajándékot,nem hívattatja meg magát semmire,ugyanis általában õ fizet,ja és mindíg kapok tõle valami ajándékot is.Ebbõl a mondatból reméljük,hogy amilyen okos vagy,azt fogod levenni,hogy,ja ,akkor meg ezért járok ki,ami persze nem így van,mert semmi olyan extrát nem kapok,amit egy itthoni sráctól ne kapnék meg.Szóval kb. ennyit errõl.Ja,és látom valahogy az is kimaradt neked,miközben olvastad a szöveget,hogy jó pár turistamentes övezetben jártam már,meg fakultatív programon is résztvettem.Szóval én inkább azt vettem észre,hogy te nagyon-nagyon-nagyon unatkozol,és nincs jobb dolgod,minthogy másokkal kötekedj.

  #65609 Hozzászólás

  Mikkike

  Kedves Nikkike

  Az elõzõ Mikike nem én vagyok, mert én vagyok az igazi Mikkike, és puszika és lécci, lécci, lécci figyi, nem neked írtam, hanem a jobb sorsra érdemes Nikinek a Tuni-ról, oksa? Te itt már különbözõ fórumokon és különbözõ neveken próbálsz nyomulni, de stílusod annyira egyedi, hogy letagadhatatlan. Menj szépen ki az arab barátodhoz, vigyél pénzt, mert egy numera 30 – 50 dínár óvszer nélkül attól függõen, mennyire vagy dagadt, vegyél ki apartmant, bár már huszonnyolcszor elmagyarázták, hogy szezonban nem fogsz kapni, fõként nem itthonról. És vágyakozzál, hogy ott élsz egy évet, meg dolgozol, meg mittudomén, és akkor talán lesz két napod megnézni kicsikét mást is „Tuni”-ból, mint az általad felsorolt turistagettók. Persze, akkor kimarad a jetski, meg a puszkó a tevével.

  #65608 Hozzászólás

  Mikike

  Marhab

  Márhába a legjob ,és Figyi en is szeretem Tunit,sok szép fiju van!
  puszika!

  #65607 Hozzászólás

  Nikike

  Adrinak

  Most vagyok msnen,de csak kb. fél 11-ig.Ha nem jönnél akkor holnap is leszek.Na puszi

  #65606 Hozzászólás

  Nikike

  Adrinak

  nikusz_85@freemail.hu

  Ha van msned,akkor küldd már el légyszi mailben a címedet,mert ott azért mégis csak jobb lenne dumálni.Puszi

  #65605 Hozzászólás

  Nikike

  Kedves Mikkike

  Köszi ezt a kedves véleményezésedet!Egyáltalán nem arról van szó,hogy Sousseon kívül más nem érdekel,mert én is fizettem már be fakultatív programra(mint pl. jártem El Jemben,Kairouanban és Monastirban),ami nagyon tetszett és nem bántam meg,csak ez pl. egy napos volt és nem kettõ,és én csak a véleményemet írtam le,hogyha a 8napos nyaralásból már eleve 6naposat csinál az utazási iroda(már amikor,de nálam pont,sajna),akkor nem szívesen áldozok fel 2napot egy fakultatív programra,majd maximum akkor,ha 2hétre vagy még többre megyek,mert akkor nagyon szívesen körbenéznék még jó pár helyen.Amúgy meg Sousse nem csak az üdülõrészbõl áll,és itt is nagyon sok olyan helyen jártam már ahol egy turistát nem látni,és pontosan azért,mert kíváncsi voltam turista mentes övezetekre is.Ja és nem abból szokott állni a nyaralásom,hogy egész nap a parton döglök és napozok,hanem pl. nagyon szeretem Port El Kantaouit is,ahol bármikor szívesen sétálgatok,Monastirba is átszoktam menni,a Medinára is mindíg kimegyek,néha jetskizek is,de oké,tudom,ez a parthoz tartozik,ezenkívül még bulizunk is meg csak úgy mászkálgatunk,beülünk ide-oda.Mindegy,ezt csak azért írtam le,hogy lásd,hogy nem annyiból áll a nyaralásom,mintahogy ezt gondolod.Ja és még annyi,hogy egyszer nem voltam a medence mellett.

  #65604 Hozzászólás

  Mikkike

  olvasok és sírok

  Kedves Niki,
  mint láthatod, hogy Nikkike a többszöri utazása ellenére sem bírt idõt szakítani arra, hogy elhagyja a hotelt illetve a turistagagyi Sousse-t, bár ahogy írta, imádja “Tunit”, amirõl ennek következtében lila fogalma sincs de ahol olyan remek dolgok is megtörténnek, hogy tevét lehet etetni szájból avokádóval, jaj de mókás lehetett. Szóval, ha csak erre vágysz, ki ne mozdulj te se, mert kár az idõért, amikor lehet helyette napozni is a medence mellett.

  #65603 Hozzászólás

  Adri

  Szia Nikike!

  Figyi ird már le az email cimed és ott megbeszéljük oksa?
  puszi

  #65602 Hozzászólás

  Nikike

  Adrinak

  Szia!

  Ja én nem azért mondtam,hogy nem ajánlom a safarit,mert nem jó,mert tényleg csak jót hallottam róla,de én így amit már írtam,nem áldoztam volna fel még 2napot erre.Hát én sem voltam még konkrétan a Marhabában(mármint nem laktam ott),csak átmentünk,mert én is a Marhaba Clubban voltam,meg a Marhaba Beachben(nagyon király hotel),meg a Jineneben,meg még egyben Hammametben,de nálam mondjuk csakis Sousse a nyerõ.Hát eddig évente 1 utazás volt csak sajnos,de most kiszeretnénk menni 1hónapra egy apartmanba.Van kint barátom,vagy hát nem is tudom minek hívjam,de nem csak miatta,hanem én tényleg imádom Tunit.Ez az a hely ahova bármikor mennék.Szívesen ki is költöznék legalább 1évre,mert kíváncsi vagyok,hogy milyen is a kinti élet igazából,csakhát ugyebár a munka ami necces,mert,ha kapnék kint egy jó állást,akkor gondolkozás nélkül mennék.Neked is van kint pasid?Vagy csak szereted Tunit,vagy te miért szoktál kimenni?És te milyen sûrûn jársz ki?És amit írtál,hogy szeretnél majd kimenni olyan júni.-júli. környénén,akkor mennyi idõre mennél?Na majd írj,ha lesz idõd!Puszika

  #65601 Hozzászólás

  Adri

  Szijja Nikike!

  Mi mindig a karthago tourssal utazunk szerintem az egyik legmegbizhatóbb.De elég gáz tényleg hogy Péntek reggel este v délután érsz oda és másik pénteken meg már hajnalban indul is a repülö haza magyarországra.A 2 napos szafari naon jó megéri elmenni csak én megjártam mert olyan hasmenésem volt meg rosszul voltam sajna.De megérte mert nagy élmény.Én is voltam tevegelni por el kantaban az is jó volt söt még tovább is tartott mint a sivatagi.És az is tök jó volt amikor a tevét etettük avokádóval a szánkból.Mi már voltunk a Marhaba club Marabout a Samara és a Tour Khalef hotelekben.Ti? És ti is sûrûn jártok ki? Én szeretnék majd kimenni oan június v júliusban.

  #65600 Hozzászólás

  Nikike

  Nikinek

  Szia Niki!

  Nagyon jó a szálloda!Bizti nem lesz rá panaszod,mert ez a Marhaba lánc szerintem a legjobb Sousseban!Nagyon közel van hozzá egy bevásárlóközpont is, a Slim Center és a szállodával szemben egy nagyon jó kávézó(vagyis nekem a kedvencem),a La Verenda.Kukkancs majd be oda.Amúgy nincs messze a Medina sem.Én a helyedben nem mennék el erre a 2napos safarira,ha csak egy hétre mész,fõleg,ha a Kartagoval,mert örülhetsz,ha az elsõ nap normális idõben érkezel meg,a haza útról meg ne is beszéljünk.Én utoljára márciusban voltam és az elsõ napom úgy nézett ki,hogy 23:40-kor szállt le a gépünk,vissza pedig reggel 07:15-kor szállt fel.Szóval 2napom már el is ment,és ugyebár,ha még befizettem volna a 2napos safarira is,akkor meg még 2-vel kevesebb lett volna.Tehát én azt tanácsolom,hogyha 2hétre mész csak akkor fizess be erre(amúgy errõl a safariról sok jót hallottam),és persze ne itthon,hanem kint majd az idegenvezetõnél,mert úgy olcsóbb az összes fakultatív program.Amúgy a Kartagoval nem lenne semmi baj,hanem ilyen hülye idulásai lennének a gépekre.Tavaly is megszívtam velük.A Medina Tours igaz,hogy drágább,de akkor sokkal több idõm volt mindenre,mikor velük utaztam.Ja és tevegelni máshol is tudsz.Én pl. most márc.-ban Port El Kantaouiban tevegeltem.3órás program volt és 15TDN(olyan 2400-2500Ft)és jó volt,mert volt ilyen teve-show,meg lehetett eteni is õket,fotóztak is,mi is ettünk,lovaskocsiztunk is,szóval tényleg szupi volt.Taxival menj midenhova,mert nagyon olcsó és még a helyiek is leginkább azt használják.Alkoholt kint nem fogsz kapni,csak a hotelben ill. szórakozóhelyeken és nem túl olcsó,szóval vagy itthonról vigyél,vagy Ferihegyen a DuttyFreeben,vagy Monastirban(ahol majd leszáll a gép),ott is van egy DuttyFree kifele haladva,ja meg a repülõn is lehet venni,és olyan kb.15Euro egy 1 literes pia.Ha van még kérdésed,akkor nyugodtan írj!

  #65599 Hozzászólás

  Adri2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szia Niki!

  Ez egy jó választás szerintem.Bár mi nem a Marhaba szállodában voltunk hanem a Marhaba clubban.De egymás mellett van a két szálloda. Sõt az udvaruk is egy.Mi pl ott napoztunk a Marhaba hotel tengerparti részénél. Melyik utazási irodával mentek? Mi csak a karthago tourssal utazunk.Nekünk ez bevált. Én ajánlom hogy menjetek el a 2 napos túrára. Ebbe van minden tevegelés a sivatagban Stb. Mondjuk lehet lesz hasmenésetek mert nekem is volt.De igy utólag azt mondom megérte elmenni mert vmi csodálatos.Az út Tunéziába oan 2 óra 40 perc.Ha valamire még kiváncsi lennél üzenj.Ja az idö biztos naon jó lesz.Puszi Adri

  #65598 Hozzászólás

  Judit4
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  utazási iroda

  szia

  melyik utazási irodával mentek?

17 hozzászólás megtekintése - 1-17 / 17
Hozzászólás: Hotel Marhaba Tunézia
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.