Hova érdemes kimenni fõsulira vagy egyetemre?

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Hova érdemes kimenni fõsulira vagy egyetemre?

 • Indította
  Témakör
 • #17206 Hozzászólás

  Tücsök

  Sziasztok!Õszintén szólva eddig nem vágytam külföldre de most mégis úgy alakultak a dolgok hogy inkább szeretnék kimenni és kint továbbtanulni.New Yorkban vannak rokonaim de õk nem igazán tudtak segíteni!Nem feltétlenül ott akarok suliba járni szóval ha tudtok nekem segíteni azt nagyon megköszönöm!Felvételi követelmények árak szakok ilyesmi érdekelne!Meg esetleg ha tudtok valamit a tanuló vízumról akkor arról is írhattok!Köszönöm!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #173809 Hozzászólás

  mstrawberry

  Nezd meg

  a ‘Kulfoldi tanulas’ rovatot, ird be a keresobe, hogy ‘osztondij’, olvasgasd vegig azokat a cikkeket, sokmindent osszeirtunk mar ott. Ha ezutan van konkret kerdesed, szivesen segitek. Ugy konnyu elindulni, ha van mar egy diploma a tarsolyodban.

  #173808 Hozzászólás

  Xman

  zseblámpa ;-)

  Végezd a sulit otthol vagy online.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Hova érdemes kimenni fõsulira vagy egyetemre?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.