Hová olcsóbb a repjegy +illeték+ vízum együtt?

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Hová olcsóbb a repjegy +illeték+ vízum együtt?

 • Indította
  Témakör
 • #42872 Hozzászólás

  Joe38
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Segítségeteket kérném. Novemberben 4 barátommal utazást tervezünk Kuba,Vietnám,Malajzia,Indonézia Mexikó országok egyikébe. Hová a legolcsóbb a repjegy + illeték+vízum. Hátizsákkal megyünk igy csak a repjegy a fontos. Ha valakinek van mostani tapasztala az árakról megköszönném a válaszát.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #410116 Hozzászólás

  utazo

  nem tul ertelmes

  Az,hogy “hatizsakkal” mentek nem szempont. Az arszinvonal,belfoldi kozlekedes szinten tetel,ugyhogy azzal is kalkulalni kell.
  (Azt feltetelezem,hogy nem satorral es stoppal akartok menni)
  Ha csak az ocsosag szamit talan Vietnam v. Indonezia jon ki legolcsobban….
  Szerintem is,inkabb dontsetek el mi erdekel titetket es ha netan a dragabb arkategoriaba esik ami leginkabb szimpatikus, inkabb menjetek egy honapal kesobb….

  #410115 Hozzászólás

  Péter

  Utazási iroda

  Szia!

  Szerintem nem lehet egyértelmûen megmondani, hogy pl. Indonéziába olcsóbb a repjegy, mint Kubába. A repjegynél túl sok mindentõl függ az ár, ráadásul gyorsan változik is. Vedd fel a kapcsolatot egy-két utazási irodával és kérj árajánlatokat mindegyik úticélra! Kezdetnek nézd meg a tájékoztató árakat pl. az http://www.aeroviva.hu oldalon. 2006 novemberében egy barátom pl. 150 000-ért repült Bécsbõl Mexikóvárosba. Szerintem kis szerencsével 200 ezerbõl bármelyik említett országba el lehet utazni, hogy aztán esetleg valahová találsz mondjuk 150 ezerért repjegyet az már szerencse kérdése. A vízumokat nem értem miért kevered bele! Malájziába és Mexikóba nem is kell, Indonéziába meg Vietnámba kb. 50 USD körül lehet, nem egy nagy tétel egy 200 ezres repjegyhez képest! Szerintem inkább azt döntsétek el, hogy melyik úticél érdekel leginkább és ne kössetek kompromisszumokat, mert az egyikbe esetleg 20 ezerrel olcsóbb a repjegy! Ha egyformán érdekel mindegyik ország, ne csak azt nézzétek hová olcsóbb a repjegy, legalább ilyen fontos a helyi árszínvonal! Nem emlékszem írtátok-e mennyi idõre mennétek, de mondjuk 1 honapos útnál már nagyon nem mindegy hogy az 1 hónap Mexikó vagy 1 hónap Indonézia!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Hová olcsóbb a repjegy +illeték+ vízum együtt?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.