Hova utazzunk augusztusban?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Hova utazzunk augusztusban?

 • Indította
  Témakör
 • #4555 Hozzászólás

  Panda

  Otleteket varok, hogy 1 honapra hova erdemes a fenti idoszakban utazni, ha kb. max. 100-150 ezret szeretnek repulojegyre kolteni es min. 3000 meter magas hegyeket szeretnek latni. Kontinens preferenciasor: Azsia, D-Amerika, Afrika…Volt valaki ebben a monszunos idoszakban Sikkimben? Tenyleg gaz? Ladakrol info?

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #95911 Hozzászólás

  Panda

  Ladakh?

  Koszike Csaba, KunG! Rablaz, en is ugy gondolom, hogy Iran jo hely, de most a munka mellett max 1 honapom van, de talan jovora Istambul-Kathmandu, es akkor:)) Ladakhrol hasznos oldalak? Repules Delhibe?

  #95910 Hozzászólás

  rablaz

  én is ezen rágód(om)tam

  de úgy néz ki, hétfõn végleg eldõl. ha pakisztánba mennék, biztosan szárazföldön tenném, mert iránig kipróbáltam az utat, és nagyon bejött, az egyik recés dolog, hogy egy hónapból rámenne minimum a fele az oda-visszaútra, a másik meg a vízumok. kereken 81 ropi, ha kínát is beleveszed. marad a repülõ. indiába találtam egy kedvezõ árat, de ki kell fizetni foglalásnál. és utánanéztem ladakh-nak a neten meg az ismerõsöknél. mindenki áradozott. tehát idén nálam ladakh játszik. klíma rendben van, himalája volulatai között, tibeti kolostorok tömkelege kínai tibet hátrányai nélkül.

  #95909 Hozzászólás

  re Paki

  KunG

  ‘zért mondod, mert Kashmiron csak átutaztál anno..:)))

  #95908 Hozzászólás

  KunG

  Paki

  a nyerõ szerintem is.

  #95907 Hozzászólás

  Csaba

  Karakoram highway

  Pakisztán északi részén, Islamabadtól északra van ez a csodaszép útvonal. Augusztusban ideális. A tökéletes az volna, ha át tudnál menni utána Kashgarba, de onnan bárhová máshová menni nagyon messze van, tehát esetleg vissza is fordulhatsz. (Kétszeri vízum Pakisztánba!) Ha van erre 30 napod, az ideális. 8000-nél is magasabb hegyeket is láthatsz, pl. a K2-t. Ja, és a népek is nagyon változatosak.

  Én még nem voltam, de a két végponton már igen, és talán idén nyáron végig is járom az útvonalat. Pakisztán nagyon olcsó, napi 6-7 dollár mindenre elég. Északon kedvesek az emberek, és nincs is akkora tömeg, mint az ország nagy részében.

  Islamabadba repül: LH, BA. BA-nak szoktak lenni kedvezményes árai. Másik lehetõség: THY (török) Karachiba, de ez a megoldás csak akkor jó, ha nem mész ki a reptérrõl és rögtön átszállsz egy belföldire, pl. Islamabadba vagy Peshawarba.

  Augusztusban jó még Peru és Bolívia, de ide drágább a repjegy és a napi költségek is.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Hova utazzunk augusztusban?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.