Hurgada

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Hurgada

 • Indította
  Témakör
 • #2368 Hozzászólás

  Sziasztok, most utazunk elõször Hurgadába, a Hor Palace hotelbe, a Malda utazási irodával. Van valakinek tapasztalata, az említett irodával kapcsolatban, vagy az utazásra valamilyen praktikus tanácsa? Kerülendõ ételek-italok stb…

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 62
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #69786 Hozzászólás

  ilcicica

  Malda Tours

  Most a hétvégén jöttünk haza a Malda Tours szervezésében Hurghadáról. Sok családdal egyetemben nem az elõzõleg kiválasztott és befizetett,központban lévõ Souvenir szállodába raktak minket, ha nem a város szélére, kietlen, még befejezetlen építkezés közepére a Saint Mariaba. Tengerpartja nem más volt mint egy hajó kikötõ. Shiába reklamáltunk a kinti idegenvezetõnél, hiába hívtam saját költségemen kintrõl a pesti irodát, semmi foganatja nem volt.
  Visszafelé a repülõn is mindenki a Malda Tours-ot szidta ugyan ilyen problémák miatt.
  Senki ne menjen a Malda Tours-sal Egyiptomba!!!

  #69785 Hozzászólás

  Hanan
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Bilvus

  Helló!

  Nem jönnél ki november elején,október végén 3 hétre Souvenirbe? Keresek egy szobatársat.

  #69784 Hozzászólás

  Heni

  Bilvus

  Ez nem semmi…Jó,hogy ilyen lazán fel tudod dolgozni…

  Viszonylag egyenes-hát igen, még ennek is örülni lehet az adott körülmények között,hogy ilyen férfi is van ott…:-))

  Akkor, ha így bevállallta a nõit,még tényleg el is mondható róla ez!!

  Sok kellemes nyaralást kívánok,és jó idõtöltést!

  Mikor mész újra?

  #69783 Hozzászólás

  Bilvus

  Heninek

  :))) Hát igen… :)))
  Nem is tudnám õt komolyan venni. Én egy majd nyolc éves kapcsolat után most élem 2. tini koromat, fõsulis is most lettem, és per pillanat ez így megfelelõ számomra. Nem hiszek el egykönnyen dolgokat, de mivel nagyon romantikus is tudok lenni, így hát imádom a gyönyörû hazugságait, azt, hogy – talán csak látszólag – de oda van értem teljesen. Fizetni meg egy fillért sem vagyok hajlandó…de nem is várta el eddig semmilyen formában. :) Szerelmes egyáltalán nem vagyok, de emberként nagyon megszerettem, minden csibészségével együtt…
  Egy arab pasi, aki VISZONYLAG egyenes!!! :)))
  Az ismeretség úgy kezdõdött, hogy órákat beszélgettünk a túristák lehúzásának a különbözõ módjairól, majd elmondta, hogy jelenleg van egy cseh, egy orosz és egy francia barátnõje (évek óta)… Elég jó anyagi körülményei vannak, és nem a turizmusban dolgozik. Megkérdeztem, miért nem nõsül meg, erre azt mondta eddig nem talált elég intelligens nõt. Ezen nagyon jót nevettem… :)
  Nagyon jó fej pasi – akivel szívesen töltöm együtt azt az 1-2 hetet, amit nyaralásra tudok szánni… :)

  #69782 Hozzászólás

  Heni

  Bilvusnak

  :-))

  Arról én is tudnék mesélni… Azért legyél óvatos,Hurghadán egy szavukat sem lehet hinni a férfiaknak,fõleg ha valami köze van szállodához,turizmushoz…

  Visszavárják az embert,azt tudják! Egyszerre többet is,jól beosztják.
  Külföldi nõ meg fizet,várja a napot,hogy visszamehessen,õk meg csak ígérgetik,hogy jönnének Hozzád is ide,de tettekre nem kerül sor.

  Legyél nagyon óvatos és ne bízz meg egyben sem,max szórakozz.
  Kb.100-ból 10 aki korrekt.

  #69781 Hozzászólás

  Bilvus

  Heninek

  :))) Várnak vissza… Haverként-ismerõsként sok ember. :)))
  Volt már egy távkapcsolatom korábban, és eléggé rossz volt a vágyódás (pedig tényleg megbízható volt az a srác).
  Kezdjem megint ezt a “nótát”? :))) Hááát… Szerintem bele vágok újra. Úgy tûnik, folyamatosan keres az a srác, aki azt mondta vissza vár – like Habibi… :)))

  #69780 Hozzászólás

  Heni

  Bilvusnak

  Pasik??? Nem vár valami szép fekete szemû herceg vissza??:-))

  #69779 Hozzászólás

  Bilvus

  2,5 hét Hurghadán… :)

  Eredetileg 1,5 hétre indultunk Hurghadára a barátnõmmel… Aztán nekem 2,5 hét lett belõle a Malda Tours jóvoltából. :) ÉN nem bántam… A munkám olyan, hogy ki tudtam kanyarítani azt az egy hetet, így ingyen.
  A szép – kevésbé szép helyeket nem ecsetelném, hiszen azt sokan megtették már helyettem.
  Fantasztikus ország Egyiptom, a turisták által látogatott helyeken pedig nagyon biztonságos! Éjszaka is rengeteget mászkáltam egyedül (28 éves nõ vagyok), és soha senki nem szólt egy rossz szót sem hozzám. Persze nyomulnak, de 2-3 nap után az ember már rutinos, és vagy hozzá sem szólnak, vagy 10 másodperc alatt le tud rázni mindenkit. (Ne nézz annak a szemébe akivel nem szeretnél beszélni, és ne állj meg…) Nekem nagyon tetszett az esti pezsgés (22-02h között). Jó szórakozóhelyek is vannak, érdemes benézni pl. a Ministry of Soundra… Netezni nem a belváros fõutcáján érdemes, hanem beljebb, az arab részen, ott 1 óra 2LE-ba (kb. 70 Ft-ba) kerül. :) Jó kajáldák és olcsó üzletek is ott vannak. :)
  A taxi normális ára kis taxival 500m kb. 2 font, kisbusszal 1 font… Ennek persze a kb. 5xösét mondják elõször… 6km-re fizettem – egyptian price – 10LE-t… :)

  A kairói piramisoknál vigyázzatok a tevésekkel… A barátnõmet szó szerint kirabolták, kicsavarták a pénzt a kezébõl. Egy kanyar tevével ott maximum 20LE, többet ne adjatok érte, és ELÕRE fixáljátok le.

  Minket szerencsére elkerült a hasmenés-hányás – köszönhetõen az Antinal kapszulának, pedig ettünk kis kajáldákban, ettünk gyümölcsöt, ittunk rengeteg gyümölcslét… Ott helyben bármelyik gyógyszertárban kaptok Antinalt, már érkezéskor érdemes megvenni. Elsõ 3-4 nap reggel-este 1 db, utána napi 1 db. Normál ára ott 5LE, de a turistáknak persze jóval többet mondanak… Érdemes megtanulni az arab számokat még itthon, mert sok árucikken olvasható az ára is, arabul… (Cigaretta, gyógyszer, a supermarketekben az élelmiszerek…)
  Kezdtem magam igazán otthonosan érezni ott ennyi idõ után. Amint lehet, már megyek is vissza! :)))

  #69778 Hozzászólás

  juszila
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  búvárkodas

  Mindenkinek!!!

  aki búvárkodik és érdekel most kaptam

  Sziasztok!
  AUGUSZTUS 29.-SZEPT.5 KING TUT HOTEL 4* FÉLPANZIÓS ELLÁTÁSSAL 5 NAPOS CSOMAGGAL, ILLETÉKEKKEL VIZUMMAL 1 2 9 9 0 0 Ft.

  M Á S K Ö L T S É G N I N C S!!!!!

  JELENTKEZNI LEHET: BENZ GABY 06703706655 info@deepdreams.hu

  #69777 Hozzászólás

  juszila
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  búvároknak

  Mindenkinek!

  Ha búvárkodni megy valaki Hurghadára lépjen kapcsolatba: benzga@t-online.hu
  Utoljára aug.8 -tól 150000Huf ért ajánlottak repjegy, szállás és 5*2 merülésért.

  #69776 Hozzászólás

  Rencsi

  Utaznék

  a mail címem: renyke83@gmail.com , ha van msned, akkor azt majd ott.

  #69775 Hozzászólás

  Rencsi

  Utaznék

  Mit Szólnál egy mailhoz, vagy msn hez? Ott jobban meg tudnánk beszélni.

  #69774 Hozzászólás

  Utaznék

  Rencsi

  Igen,szállásom lenne.
  A Maldával én nagyon megjártam,voltam már velük,nem szeretnék a szervezésükben többet utazni…

  Ugyanezt az utat,ugyanezen az áron árulja pl. a Divehardtours is,akkor már inkább velük megyek, ha ezt a megoldást választom én is.
  Soha többet Malda Tours!!

  Én is még várok a repjegyes megoldásra,hátha találok valami jót.
  Én hosszabb távra tervezem a kinntmaradást,úgyhogy amiatt is jobb lenne ez a megoldás.

  #69773 Hozzászólás

  Rencsi

  Utaznék:)

  Szioka:) Hááát Ez nagyon jól hangzik:) Bár így ismeretlenül?:) Nagyon bátor vagy:P Igen egyedül utaznék.(okt 16.ra tervezem, de elötte utána pár nap belefér, ahogy kapnék jegyet..) Szállásom lenne. Sajnos repjegyet én sem találtam még mindig, pedig azóta is azt keresem:S Mint egy megszállott..:) Neked is lenne máshol szállásod?:) Csak azért is gondoltam hotelbe már, mint csak repcsijegybe, mert akkor pl a kaja kérdés annyival la lenne tudva. Amint olvashattad feljebb a Maldától már kicsit eltántorított Kiki(amit nem bánok, örülök a segítségnek):) Viszont ugyanabba a hotelbe, ugyanannyiért (39.900) van 7 napos szállásos egy másik irodánál.(Kiki által ajánlott:)) Tényleg minden ugyanaz, csak utána kellene járni,h mi az amit rá kell fizetni.

  Reni

  #69772 Hozzászólás

  Utaznék

  Reninek

  Helló!

  Helló!

  Olvastam,hogy egyedül utazol…Mikor indulnál? Én október közepére ( 15. körül )tervezem és mivel én is egyedül mennék,és repjegyben gondolkozom,ugyanaz a gondom mint neked.
  Egyágyas felárat nem akarok kifizetni, a legolcsóbb repjegy amit találtam 65 ezer+ sallangok.
  Úgyhogy gyakorlatilag ugyanott vagyunk,mintha befizetnénk egy üdülést…

  Ha esetleg egyidõben mennénk, akkor megúszhatnánk az egyágyas felárat,ha ugyanoda fizetnénk be.Aztán úgysem ott leszünk…..:-))

  #69771 Hozzászólás

  Rencsi

  Kiki:)

  Jó reggelt:) Nem, azthiszem nincs kérdésem:) Köszi a válaszokat:) Igen a párom van kint, de a kimenés ügyet én intézem, a többit meg ott kint, majd Õ:P Nézelõdök még, hogy mi hol mennyi. Még nem tudom eldönteni,hogy egy komlett út lenne az ideálisabb, vagy egy repjegy. És utálom a hétvégéket, mert akkor nem lehet semmit sem telefonon megérdeklõdni:( Pedig már annyira kiváncs vagyok:) Biztosan mindannyiunknak nagyon jó nyaralásunk lesz:) Valahogy el sem tudom képzelni, az ellenkezõjét:$ :) Nah megyek, iszom egy kávét:) Szép napot:)

  Reni

  #69770 Hozzászólás

  Kiki

  Reninek:-)

  Július 27-én foglaltuk, de akkoriban a szálodában ezek már az utolsó helyek voltak, szóval 3-4 héttel elõtte le kell foglalni. Viszont a repjegynél lehet nem kell ennyire tervezni, ezt esetleg emailen meg tudják mondani.
  Biztos Neked is és nekünk is jó lesz, csak érdemes alapból pozitívan hozzá állni és akkor az apró kellemetlénségeken sem akad fönn az ember. De ha van kinti ismerõsöd, Õ ezt biztos jobban tudja:-). Akkor ha van még kérdés keddig itt vagyok, utána szeptember 5-én jövök a beszámolóval!!! :-)

  Szióka, jó éjt! Kiki

  #69769 Hozzászólás

  Rencsi

  Kiki:)

  Már elõre várom a beszámolót:) Addig nem is lépek semerre:) De felhívom õket jövöhéten, vagy benézek az irodába. Az 1 nap alatti elintézés azt jelenti, hogy mostanság szerveztétek meg, vagy már jó elöre lefoglaltátok? Remélem minden rendben lesz, és szuperül érzitek majd magatokat:) Köszönöm az infókat:)

  Szió:) Reni

  #69768 Hozzászólás

  Kiki

  Reninek

  most a Hilton Long Beachbe megyünk, tök olcsón sikerült 170 körül 2 hétre, all.inc. ellátással, tavaly a Calimerában voltunk, 3 éve meg a nászútunkon El Gounán a Rihanna Inn-ben.
  Dive-al most megyünk elõször, de 1 nap alatt elintéztünk minden foglalással kapcsolatos dolgot,neten keresztül, nagyon segítõkészek voltak. Aztán a többi kiderül, ha ott leszünk, de majd jövök a beszámolóval:-)

  Kiki

  #69767 Hozzászólás

  Rencsi

  Kiki

  Igen sajnos ez van. Bár a párom azt mondta, hogy ki lehet dumálni… az is igaz,h õ idegenvezetõ. Még értekezem vele ezügyben mi is legyen. Eddig osem voltam, imádom a vizet, és a tengert is biztosan fogom. Sokat mesélt már róla, és alig várom már az oktobert:) Búvárszemüveget csak kapok majd:P ÉS melyik szállodát részesítettétek elönyben? Nomeg hogy megy ez a divehard toursnál?

  Reni

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 62
Hozzászólás: Hurgada
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.