Ibiza 2006 nyár. Buli! Áfonyaszörpszörp! Te?…

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Ibiza 2006 nyár. Buli! Áfonyaszörpszörp! Te?…

 • Indította
  Témakör
 • #40279 Hozzászólás

  Vinnie Jones

  Hola!

  Azt vettem fejembe, hogy adok magamnak egy “utolsó(?)” bulizós nyarat. Erre Ibiza, az eddig hallottak alapján tökéletesnek tûnik. Ezért arra gondoltam, hogy a suli befejezése után bepakolnám életem egy kis hátizsákba és áttenném székhelyem erre a nyárra Ibizára. Ott, hogy legalább nullszaldóra kijöjjek, munkát is vállalnék. Hogy a munkavállalás ne függjön attól, hogy kapok-e szállást a munkaadótól, úgy érzem érdemesebb lenne kibérelni egy kisebb (nagyobb?) kecót valakivel…Esetleg Veled? A repjegyet(wizzair) már megvettem június 22-re Barcelónába, ott 26.-ig eldekázgatnék, majd onnan megyek Ibizára a Vueling (www.vueling.com) légitársasággal. Így látatlanba San Antoni(o) városa nekem jobban tetszik, mint maga Ibiza (mint város), ezért majd ott szeretnék berendezkedni augusztus végéig, ha úgy alakúl szeptember eleje-közepéig…San Antoni(o), azért is tûnhet jobb választásnak, mert ott rengeteg angol van, miután csak angolúl beszélek, ott potenciálisan nagyobb lehetõség van valamit összehozni.
  Ha gondolod, hogy nincs jobb dolgod és érdekel ez a lehetõség akkor írj a privatkls@yahoo.co.uk címre.

  Viva el Toro!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #369922 Hozzászólás

  Barcelóna

  El is felejtettem, kihangsúlyozni, ha valakinek nincs elég ideje egész nyárra, a barcelónai kiruccánáshoz is szívesen keresek utitársat június 22 és 26 között!

  #369921 Hozzászólás

  Felhozom. Hátha valaki ki akar törni a mókuskerékbõl…

  Annyi az konkrét cél, hogy érezzük jól magunkat, sokat partyzzunk és próbáljunk leégés nélkûl barnulni…:o) ennek költségeit (de a biztonság kedvéért indulló tõke is kell) meg ott szedjük össze(Heti 2-3 munka nap)…Ha nullára kijövök, nekem az már jó, mert szeptembertõl megyek Londonba, ahol már elég sokat voltam, ott majd helyre billentem a pénzügyi egyenlegem. Ugyhogy az anyagiak miatt nem izgulok.

  Magamról: most végzek a fõsulin, 30 éves vagyok -fiatalos:o)))), eddig kb 4,5 évet voltam eddig külföldön erre-arra, ugyhogy “idegenben” a túlélési, és munkakeresési ösztöneim már kifinomultam mûködnek…

  Szóval, még mindíg várok valakit(ek), aki(k) ebbõl a mókuskerékbõl (Magyarország) nem el-, hanem elõre szeretné(nek) menekûlni!

  #369920 Hozzászólás

  Zsuzska

  Írnál valamit magadról?

  Szia! Engem érdekelne ez a lehetõség, de jó lenne valamit tudni rólad is és a konkrét célokról, valamint milyen elvárásaid vannak! Én egy 25 éves fõvárosi lány vagyok, aki volt már Írországban 7 hónapot! Várom a kapcsolatfelvételt a zsuzsanna0820@freemail.hu-ra

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Ibiza 2006 nyár. Buli! Áfonyaszörpszörp! Te?…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.