idõsebb utitársat keresek

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa idõsebb utitársat keresek

 • Indította
  Témakör
 • #11825 Hozzászólás

  Jeannecora
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kedves leendõ és már tapasztalt Caminosok!Már évek óta szeretnék az Útnak nekiindulni,de egyedül nem megy….!65 éves nõ vagyok, és nagyon szeretném megtennni.Legkorábban idén szeptemberben, de inkább jövõre májusban vagy augusztus végén.Addig szeretnék valakivel beszélgetni, ismerkedni, aki egy ilyen adottságú emberrel legalább a kezdetekben együtt lépkedne. Aztán tudom, mindenki a maga útját kell járja.Ha valaki hasonlóan tétova és gondolkodik, megköszönném a jelnetkezését.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #141199 Hozzászólás

  HAM

  Informálódtam

  Utánanéztem a megszólitásodban lévõ “Camino”-nak, most már tudom, hogy ez egy zarándokút. Nem vagyok a téma ismerõje, ebbõl is láthatszik. Sikeres társkeresést!

  #141198 Hozzászólás

  HAM

  Agatha Christie: Uticélja ismeretlen (???)

  Egy kis pontosítás nem ártani, tulajdonképpen mi lenne az uticél? vagy csak nem értettem meg valamit?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: idõsebb utitársat keresek
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.