India-2002 jan-feb.

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia India-2002 jan-feb.

 • Indította
  Témakör
 • #41349 Hozzászólás

  Cs+V

  Sziasztok!
  Január-februári indulással (4-6 hétre) készülünk a barátommal Indiába. Mivel Ázsiában még nem jártunk, gyakorlati tapasztalattal rendelkezö utitársakat keresünk. Jó tanácsokat, hasznos infokat is szivesen olvasnánk.
  V+Cs

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #382667 Hozzászólás

  ortutaygyula

  galvivien@freemail.hu

  köszi hogy gondolsz rám kedves vivien,de sajnos az utam nem jön össze,mert aki berendelt tõllem,árut amelynek értékével fedeztem volna az utam,vissza lépett,nem õ volt az elsõ.a szivem szakad meg.ráadásul most volt india nap a tv-ben,képzelheted.na ennyit az ön sajnálatról.ha irsz emilem-re nagyon szivesen,válaszolok,2-3 naponta van hozzá férésem.

  #382666 Hozzászólás

  eva

  segítség

  Októberben voltam Indiában, úgyhogy elég frissek az elményeim. Ajánlom hogy vegyetek egy Loenly Planetet, nagyon hasznos. Vannak benne szállások, árak, éttermek stb.. Egyébként alkudni, alkudni. Sajnos mindenki úgy gondolja, hogy millimos vagy, azért mert fehér a bõrõd. Rengeteg jönnek oda az utcán, hogy elvisznek ide, oda vedd meg ezt meg azt, és elég rámenõsek. Ettõl ne rettenjetek meg. Egyébként érdemes kiválasztani egy területet ahová szándékoztok menni, mert 4-6 hét nem sok idõ. Én is sokat merítettem az elõzõ fórumokból. Egy dolog amirõl nekem senki sem mesélt, és nagyon fontos. Vannak az ugynevezett Goverment Tourist Officeok, amelyek borzasztóan kézségesek a megrettent turistákkal. Aztán rá akarnak beszélni, hogy menj velük egy olyan útra, ahol saját autód, sofõrõd van. Ezért pedig kérnek egy számodra nem olyan húzos összeget 10 nap kocsi , szállás 300 dollár. Indiában ez rengeteg pénz. Mi ennyibõl éltünk egy hónapig (szállás 500-1000 forint, utazas 12 órás út 2000 forint, kaja ebéd 300 forint / 2fõ). Ne dõljetek be ilyeneknek.
  Bármilyen kérdésetekre szívesen válaszolok. Tudom mennyit számít.

  #382665 Hozzászólás

  v+cs

  Köszi!

  Köszi a jo tanácsokat!Még irhattok,mert nagyon mazsolák vagyunk! Gyula dec.1-én gondolok rád!! V.

  #382664 Hozzászólás

  ortutay gyula

  galvivien@freemail.hu

  syia.en voltam indiaban egy honapot 97 ben,delheiben.azota is vissza vagyok,ha minden igaz dec.1 en indulok ismet.delhiben ha leszal a geped,es reggel van,fogj egz motoros riksat es menj Paharganj negyedbe a mein bazar utcaba.itt valogathatsz a szallasok kozott,ne hagyd magad rabeszelni semmilyen mas utra,elore alkudd ki a vitel dijat,a hotelban is alkudj,2 agyas altalaban 2oo-3OO rupia lakattal lehet az ajtot zarni,ott kapsz olcson.sok a drog arus nezz at rujtuk,a koldusokon is,nem tudud betomni azt a sok ehes szajat.kivanom hogy varazsolodj el.udv

  #382663 Hozzászólás

  csaba

  korábbi topicok

  kutassatok egy kicsit a korábbi témák között, rengeteg indiai témájú téma is van!
  india varázslatos, de sok türelem kell hozzá. meg kell tanulni visszapofázni és kicsit agresszívnek lenni. Nagya nyomor és a mocsok, ez szembeötlõ. Ezzel együtt kell élni. Ha ezen túlteszed magad, akkor sikerül észrevenni azt, amiért India magával ragad! Nyitott szem, nyitott szív szükséges!!

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: India-2002 jan-feb.
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.