India feb-märc SOS

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső India feb-märc SOS

 • Ennek a témakörnek tartalma 6 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés:  indiayaaro 12 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #37701 Hozzászólás

  indiayaaro
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok Utazók!

  Február végén, márdius elején ismét meglátogatnám Indiát. Ehhez keresek sürgõsen útitárs(ak)at. Mostani célom dél, és közép India, de rugalmas vagyok, és északon is van bõven fehér folt, amit szívesen megnéznék. Hátizsákos utazás lenne, fõképp vonattal, busszal, de ha úgy adódik a repülõ is belefér. A szállás budget hotelekben. Elsõsorban a régi épületek érdekelnek, ezenkívül egy-két nemzeti parkba is benéznék, és be szoktam iktatni pár nap tengerparti lazítást is. Ha valaki csak egy résztávra társulna, abban is benne vagyok. Eléggé el vagyok késve, ezért ha valakit érdekelne a dolog, légyszi írjon minél elõbb. az indiayaaro@freemail.hu címre.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #360890 Hozzászólás

  indiayaaro

  Scarlettnek

  Rendben. Hova irjak?

  #360889 Hozzászólás

  Scarlett

  indiayaaronak

  rendebn, akkor majd meséljél, hogy merre jártál!

  #360888 Hozzászólás

  indiayaaro

  scarlettnek

  Aprilisban hazajovok.

  #360887 Hozzászólás

  scarlett

  indiayaaronak és Rolandnak

  én júniustól be tudnék társulni, de egy ashramba én is elmennék meditálni!

  irjatok!

  #360886 Hozzászólás

  indiayaaro

  Hat

  senki nem jon a meses Del-Indiaba?

  #360885 Hozzászólás

  India

  Szia!

  Én március elején készülök Indiába, életemben elõször, még nincs fix elképzelésem, Varanasit, és Agrat szeretném megnézni, utazagatni lazásan, nemzetiparkot, dzsungelt látni, no meg szép templomokat. Szeretnék a kintartozkodásom három hónapjából egyet egy ashramban eltölteni, elmélyedni meditációban, jógát tanulni. Alacsony költségvetéssel utazom, a szerény szállás nem riaszt.
  Indiárol még szinte semmit sem tudok, csak hogy mennem kell. Utitársat fõleg az ut elsõ felére keresek, persze ha a továbbikaban is egyeznek elképzeléseink, akár az egészre is.
  Ha találsz valami közöset, szivesen venném ha válaszolnál, esetleg megosztva részletesebben terveid, még uticélokat keresek magam is.
  Ja és 29 éves vagyok.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: India feb-märc SOS
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.