India: Kashmir-Ladakh-Himalaja

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső India: Kashmir-Ladakh-Himalaja

 • Indította
  Témakör
 • #36149 Hozzászólás

  Hati

  Sziasztok!

  Úgy tûnik, hogy idénre még nincs útitársam hosszabb utazáshoz. Persze mehetnék egyedül is, de hátha találok valami jó fej útitársat ezen a fórumon.

  Elvileg valamikor szeptemberben mennék 4-5 hétre és a címben jelzett helyeken gondokozom leginkább, de lehet akár teljesen máshova is és akár máskor is (mondjuk inkább az év második felében) lehet, ha az ötlet jó és érdekes.

  Persze jobb, ha kb. egy korosztályba illünk (mondjuk 25-35 között), de ez nem kizáró tényezõ. Mivel útitársat keresek, ezért a jelentkezõ neme sem feltétel (persze egy kedves nõi mosoly azért elõnyt is tud jelenteni :-)).

  Aki komolyan érdeklõdik, annak szívesen elküldöm egy-két korábbi utazásom leírását. Azokból az utazási stílusom talán látszik. (Ez amúgy címszavakban: hátizsákos, viszonylag olcsóbb szállásos, esetleg ha kell sátras, városnézõs, túrázós, stb.)

  Ide is lehet írni, de talán ez jobb: hatizsak@freemail.hu

  Hati

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: India: Kashmir-Ladakh-Himalaja
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.