Indonézia és bankkártyák

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Indonézia és bankkártyák

 • Indította
  Témakör
 • #41001 Hozzászólás

  rberecz

  Szeretném tudmni, hogy Indonéziában mennyire elterjedtek a bankkártyák (Jakartán kívülre is utaznánk szigetekre). Milyet érdemes vinni (forintalapú, deviza, EC/MC, Visa)?
  Kp-t érdemes vinni? És hol érdemes pénzt váltani?
  Köszönettel,

  Rberecz

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #376505 Hozzászólás

  Csopi

  nem gond!!!

  Vinnek parszaz dollart (ha belfoldi repulojegyet mar nem kell venni) keszpenzben es Visan vagy American Express valamelyik tipusan tudjal hozzaferni minimum meg parszaz dollarhoz ha kell, es semmi gondotok nem lesz a penzzel. Nagyvarosokban ha direkt nem is tudsz felvenni kartyarol (nincs ATM), tudsz szerezni hotelbol vagy utazasi irodatol kartyara esetleg, azaltal hogy egy elore megallapodott oszeget leszivnak, majd ebbol 3-20%-ot leszedve odaadjak neked a casht. Legitarsosagok, buvarcegek, turairodak szinten sokszor fogadnak el kartyat. A hely amugy olcso!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Indonézia és bankkártyák
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.