Indonézia – január esõs??

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Indonézia – január esõs??

 • Indította
  Témakör
 • #41630 Hozzászólás

  Gergõ

  Sziasztok!

  Tervbe vettük, hogy januárban 3 hétre Indonéziába utazunk, de kicsit kedvünk szegte, hogy több helyen is azt olvastuk, hogy októbertõl májusig monszun van, azaz mindennaposak az esõzések. Igaz ez?? Ha valaki járt ott és cáfolni tudja ezt(visszahozva teljes lelkesedésünk) akkor tegye meg!

  köszi

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #386960 Hozzászólás

  Krisztián
  #386959 Hozzászólás

  Krisztián

  nem annyira, mit gondolnád és mint azt mondják

  Mi 2004. Jan elejétõl feb. elejéig voltunk 5 hetet (Bali-Lombok-Java-Szumátra). Az 5 hét alatt tapasztalt esõk:
  Bali (5 nap)-semmi (!!!), Gili Travangan (3 nap) 1×1 óra, Yogjakarta 1×1 óra, +2. nap végigig szemerkélt. Jakarta 1×1 óra, Bukitt Lawang (É-Szumátra) 2 éjszaka esett. Ez öt hét alatt szerintem vajmi kevés, mondhatom, hogy az esõ szinte semmiben sem korlátozott minket, de lehet, hogy csak szerencsénk volt abban az évben.

  Ha csak januárban tudtok menni, akkor is menjetek, a kevés turista miatt teljesen más élmény, mint Thaiföld, Laos vagy Malajzia.

  #386958 Hozzászólás

  bandy

  esos de

  kellemes,meg furodni is lehet…

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Indonézia – január esõs??
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.