infot kérek! ghana, togo, benin, niger

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika infot kérek! ghana, togo, benin, niger

 • Indította
  Témakör
 • #1987 Hozzászólás

  madzsari
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  úgy tervezzük, hogy a március végi napfogyatkozást fekete afrikában néznénk meg. viszont nem ismerem a környéket.

  kb 10 napot lennénk ott.

  – ennyi idõre melyik országba, melyik részre érdemes menni? aki járt már ott, merre járt és mi tetszett a legjobban?
  – milyenek a körülmények? azt hallottam, hogy niger kivételével, elég jók az utak, barátságosak az emberek, alapvetõen nincs gáz, csak egy kicsit afrikai a tempó. ennél tud alaki esetleg többet mondani?
  – esetleg egy tipp arra, hogy a terültetet ismerõk honnan néznék meg szívük szerint a napfogyatkozást?
  – niger “Air” nevû részén járt valaki mostanában? pár napja lõttek ott le egy francia öregurat, de ettõl függetlenül persze, lehet, hogy nyüzsögnek ott a turisták és csak innen tûnik olyan zûrösnek a hely…

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #65709 Hozzászólás

  nekro

  niger

  szerintem is jo valasztas

  a point-afrique is repul (http://www.point-afrique.com/), iranyonkent 250-280 eurora jossz ki

  #65708 Hozzászólás

  babus

  niger

  a vizumot elfelejtettem mondani,hogy kotelezo,és kovetség Pàrisban van,ill.még két helyen a vilàgon.Tehàt biztos hogy Pàrizsbol kell utaznod.Ne felejts el hogy kotelezo az oltàs sàrgalàz ellen,oltàsi bizonyitvàny nélkul nem engednek be.Kicsit bonyolult a szervezés,de mindenképpen megéri!

  #65707 Hozzászólás

  babus

  niger

  utoljàra mult novemberben jàrtam Nigerben az Aire hegységben.Az hogy lelotték a francia urat az elofordulhatott volna màshol is,sot biztonsàgosabb a hely mint Magyarorszàg.Az Aire hegység az orszàg északi részén talàlhato,ahol nem igazi feketeafrikai hangulatot talàlsz,mert tuaregek lakjàk-akiket nem véletlenul neveznek a sivatag hercegeinek.Pàrizsbol és Marseillebol van heti egy napon repulo Agadesbe,a GO VOYAGE gépe.Onnan pedig iràny a sivatag,kapcsolatba tudsz lépni ottani utazàsi irodàval:tidenexp@intnet.ne http://www.agencetidene-expeditions.com személyes ismeretség,teljesen megbizhatoak.Csodàlatosak a tàlyak(kedvencem Arakao)és fantasztikusak az emberek

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: infot kérek! ghana, togo, benin, niger
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.