insurance number Angliában

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok insurance number Angliában

 • Indította
  Témakör
 • #18647 Hozzászólás

  Carmen
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy tényleg megszigorították a munkavállalást Angliában és lehetetlen munkát vállalni insurance number nélkül? Mert amikor még Én voltam kint, akkor is “kötelezõ” volt ugyan, de nélküle is lehetett munkát vállalni, ha arról volt szó!

  Válaszaitokat elõre is köszönöm!

  Mindenkinek szép napot!

  C.

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #185897 Hozzászólás

  hmm…

  Picsanyaló semilyen segitséget nem adott, mivel õ hitelesitett tökhülye az angol világban.

  Remélem ezzel segitettem.

  #185896 Hozzászólás

  Carmen
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Köszönöm!

  Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a segítségét!

  C.

  #185895 Hozzászólás

  zseblámpa ;-)

  Tehát nem egyenjoguan az angol állampolgárakkal dolgoznak, mert azoknak nincs ilyen gát. Egyébként is az EU szociális juttatások és fõleg a munkanélküli segély az ami nem tetszik az EU tagoknak, különösképen a német, francia vezetõknek.

  Lassitják és mesterségessen alá ássák a teljes egyenjoguságot az EU alkotmány szavazása elõtt. Eu. pedig politikailag és gazdaságilag lassan mozog az uj világ globalizmusban. Az amcsik és az angolok mögött kullog.

  UK az sokkal elõrehaladotabb, mert világbirodalom volt. Nagyobb a tapasztalata a külföldi munkás bevándorlókbol, akárcsak az amcsiknak.

  Elõttem itt csak sötétség volt.

  #185894 Hozzászólás

  nem kell insurance number

  dolgozhatsz hivatalosan is NI szam nelkul, ami annyit jelent, hogy ideiglenesed van automatikusan. jogosult vagy orvosi ellatasra ideiglenessel is, de tobb adot szednek le, mert nincs szemelyes adokulcsod…

  #185893 Hozzászólás

  Picsanyaló a tökhülye !

  Picsanyaló tökhülye az angol világban, és világit a negro a szájában. Elõttem itt csak sötétség volt.

  2004 május 1-töl, magyaroknak bekell jegyeztetni (WRS) aki munkát talált (registration) ha tovább mint 1 hónapot dolgozik a UK-ben. Utána ha 1 évet ledolgozott, megkapja a status cserét teljes jogokkal. Itt van a weblap és rajt a hotlink, ahol lehet letölteni a kérvényt.

  How do I apply (WRS) click here

  (WRS) Worker Registration Scheme

  WRS Application Form and Guidance Notes (1063 Kb)

  http://www.workingintheuk.gov.uk/working_in_the_uk/en/homepage/schemes_and_programmes/
  worker_registration.html

  The Worker Registration Scheme

  From 1 May 2004, most nationals of the new member states (except Cyprus and Malta) working in the UK will be subject to the Accession State Worker Registration Scheme. Where they are subject to the scheme, they need to register if they plan to work for more than one month for an employer in the UK.

  Once you have been working legally in the UK for 12 months without a break you will have full rights of free movement. You can then get an EEA residence permit confirming your status.

  #185892 Hozzászólás

  assman realitasa ;))

  A realitas az, hogy egy hatalmas okor vagy. Kijelenteseiddel ellentetben a gyakorlat teljesen mast bizonyit. Irtal itt hulyeseget, erre felhivtam a figyelmedet, aztan meg hozongessz itt. Ez a tenyeken nem valtoztat. Barki ertelmes ember latja, hogy mi tortent ebben a topikban, te meg nem erdekelsz. Nem akarok itt vivni egy akkora ….halommal mint te, mivel nekem, veled ellentetben eletem is van es nem itt nyuvadok egesz nap. Pentek este van es lefogadom, hogy te orak mulva is itt fogsz rohadni es a rossz poenjaidat tolod a mental institute-bol, amig en egy hazibuliban leszek es jol fogom erezni magam, megha megint a rohadt salsa-jukat nyomjak, akkor is. Annal meg mar csak te vagy rosszabb, mivel a zenere legalabb a fenekuket razzak a szep kis latinak, mig ide, csak te gepelsz a buzibaratod anuszabol kivett, szeklettel megkent ujjaiddal.

  I rest my case.
  Have a very nice day !

  #185891 Hozzászólás

  Realitás ;))

  Picsanyaló, te legfeljebb gyerekkorod óta csak makogsz. Ezt meg le se mered forditani, de pofa az van: WORKgateways

  “Hiaba is masoltal be ide ujabb linkeket, az azon nem valtoztat, hogy fenntebb hulyeseget irtal. Ennyi. Sohasem mondtam, hogy nem kene adot fizetni a UK-ben, EU utlevellel. Ha ezt barhol is latod az elozo post-omban, akkor se Magyarul, se Angolul nem tudsz. A lenyeg az, hogy a Magyarok teljesen legalisan es az angol allampolgarokkal megeggyezo feltetelekkel vallalhatnak barmilyen munkat a UK-ben, csak regisztralni kell magukat 50 fontert. Ez az USA-ban kozel sem igy megy.”

  Nézzük akkor picsanyaló hogy mit is akartál te itt mondani, mert ezzel érdemes foglalkozni.

  “Restrictions: no work restrictions for EU passport holders.”

  Valójában te semmit nem mondtál, mert te csak ezt idebigyesztetted, anélkül hogy értenéd ezt hogy mit jelent.

  Ezt én magyaráztam meg hogy kell azt értelmezni. Direkt azért adtam a linket picsanyalo, mert a munkavállalás rejtélyeit az UK-ben tisztázzák.

  Te legfeljebb csak tányértmosogattál az USA-ban, mert mikor szádat kinyitottad a néger szakács a szádbavilágitott. Tanulj magyarul és kezdd az abc-vel.

  #185890 Hozzászólás

  Zseblampa assman-nek !

  “WORKgateways”=”Munkagátok” ? Mi az a munkagat ? Meg szerinted a gateway magyarul az gat ??? Na menjel mar valahova. Nem tudom, hogy mit villogsz itt az “inglis lengvidzs”-vel, de nagyon gyenge vagy belole. Azonkivul koszonom, de nem kell leforditanod nekem, gyerekkorom ota beszelek angolul es tobb konyvet is forditottam mindket iranyba. Boldogulok.

  Hiaba is masoltal be ide ujabb linkeket, az azon nem valtoztat, hogy fenntebb hulyeseget irtal. Ennyi. Sohasem mondtam, hogy nem kene adot fizetni a UK-ben, EU utlevellel. Ha ezt barhol is latod az elozo post-omban, akkor se Magyarul, se Angolul nem tudsz. A lenyeg az, hogy a Magyarok teljesen legalisan es az angol allampolgarokkal megeggyezo feltetelekkel vallalhatnak barmilyen munkat a UK-ben, csak regisztralni kell magukat 50 fontert. Ez az USA-ban kozel sem igy megy.
  Ezt a tanyermosogatas meg ismet egy remes agyszulemenyed. Sohasem dolgoztam az USA-ban es meg csak nem is eltem ott. Vegtelenszer megirtam, hogy nem vagyom oda es nem akarok ott elni. Egyszeruen olcsobb arrafele repulnom es ha mar ott voltam, neha, nehany helyen korulneztem. Nem en vagyok az aki mindenfele tapasztalatok nelkul velemenyez orszagokat. Ebben te vagy a jo. Meg amugy sem ertem, hogy jon ide mar megint az USA.
  Ne kinozzuk egymast tovabb, lasdd be, hogy tevedtel es menj vissza a kivenhedt homoszexualisoknak fenntartott anuszreparacios szanatoriumodba !

  Have a very nice day !

  #185889 Hozzászólás

  zseblámpa ;-)

  Igen én olvastam picsanyaló, te kis buta okoskodó és az orrod elé teszem, sõt leforditom:

  WORKgateways vagyis Munkagátok, a lap cime.

  What are the basics of getting a job in the UK ?
  Mik az alapok az egyesült királyságban munkát kapni ?

  UK jobs FAQ’s Egyesült királysági munka GYIK.

  A UK-t, vagyis Egyesüllt királyságot az orrod elé teszem picsanyaló.

  http://www.answers.com/main/ntquery;jsessionid=umrhu2p8mbqx?tname=united-kingdom&sbid
  =lc01a&method=6#Map

  “Restrictions: no work restrictions for EU passport holders.”

  Picsanyaló, ez nem azt jelenti hogy adót nemkell fizetni akinek EU passportja van. Ez azt jelenti, hogy munkát megpályázhat az aki ott érvényes rá. Ilyesmire NI No. kell. Enélkül is lehet munkát találni és az USA-ban is igy van. Magad is tudod, hisz tányértmosogattál itt. Elõttem itt csak sötétség volt.

  #185888 Hozzászólás

  Zseblampa assman-nek !

  Assman, elolvastad egyaltalan a title-t az oldalon amit kuldtel ? Persze, hogy nem, mivel ott az all, hogy : “Jobs UK – Employment for Australian, New Zealander & South African professionals:”
  Megkerdeznem, hogy mibol gondoltad, hogy Carmen, ezen harom orszag valamelyikebol szarmazik ?
  Ha kicsit tovabb nezted volna az oldalt, akkor megtalaltad volna ezt:
  “British or EU Member Passport
  If you have a British Passport, Dual Citizenship or a Passport of any EU member country, you are eligible to work in the UK. If you were born in Britain or any EU member country, or your parents were, you MAY be eligible to apply for citizenship of that country and receive a passport, check with the applicable embassy in your country of residence.
  Restrictions: no work restrictions for EU passport holders.”
  Egy ideje mar nem nagyon erdekel ez a forum, mert inkabb magam keresem a net-en, mintsem, hogy teged kelljen hallgatni, de kivancsisagbol megneztem ezt a linket es megallapitottam, hogy meg mindig ugyanolyan felnotas vagy, mint regebben. Mennyivel jobb lenne ez a MO-n talalhato forum nelkuled :) !

  Have a very nice day !

  #185887 Hozzászólás

  zseblámpa ;-)

  Akinek nincs NI No., az nem fizet adót és nemkap szociális juttatásokat. Hasonló mint az USA SSN. Ha megszigoritották a munkavállalást, akkor az itt van a net-en, de helybeli tapasztalatbol is meglehet állapitani.;) Aki az USA-ban tökhülye, az a U.K.-ben is az marad.

  Minden tudás alapja az inglis lengvidzs, és ez a net anyanyelve. Remélem ezzel segitettem.

  http://www.workgateways.com/about.html#new1

  #185886 Hozzászólás

  hi

  szia!
  en mar itt vagyok 5 honapja,au pairkent jottem ki es egy honapja koltoztem el a csaladtol.mivel nem ugynoksegen keresztul kerultem ki,igy nem volt gond a NI numberrel.mar 3 honapja dolgozom egy kis szendvicsbarban es mivel nem leanyvallalat,ezert ide sem volt kotelezo,a faszi meg se kerdezte,h van-e olyanom.egy hete kezdtem el egy gorog etteremben is dolgozni,de ott sem kerdeztek meg,h van-e.en ugy latom,h csak az ismert nagycegekhez szukseges,ilyen helyekrol vissza sem hivtak,mikor beadtam a jelentkezesi lapot,mert hat ugye nem irtam be semmit a NI number helyere.

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
Hozzászólás: insurance number Angliában
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.