insurance number Angliában

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi szellemi munka insurance number Angliában

 • Indította
  Témakör
 • #5525 Hozzászólás

  Carmen
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy tényleg megszigorították a munkavállalást Angliában és lehetetlen munkát vállalni insurance number nélkül? Mert amikor még Én voltam kint, akkor is “kötelezõ” volt ugyan, de nélküle is lehetett munkát vállalni, ha arról volt szó!

  Válaszaitokat elõre is köszönöm!

  Mindenkinek szép napot!

  C.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #103554 Hozzászólás

  zseblámpa ;-)

  Angliában a szavazáson Irak és a bevándorlás volt fontos a szavazóknak. Erröl persze az USA-ban is beszámoltak angol riporterek. Az pedig tény hogy a szociális juttatásokat igy akarják ideiglenessen korlátozni.

  #103553 Hozzászólás

  Carmen
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Na végre :o)!

  Szia! Végre kaptam egy egyenes, jól értelmezhetõ választ! Már nagyon vártam! KÖSZÖNÖM!

  Üdv, C.

  #103552 Hozzászólás

  Hehh

  Szia! A munkavallalast nem szigoritottak, a bevandorlast fogjak, National Insurance Number nelkul talalj melot, mert azt ok intezik, de ha bemesz 1 jobcentre-be kersz idopontot es ha beviszed az utleveled, igazolod a lakcimedet (pl level attol akivel laksz) es viszel 3 levelet managerektol akik igazoljak h voltal job interview-n akkor megkapod. Amig nem kapod meg, kapsz atmenetit. Ha meg au pair vagy, akkor nem kell mert feketen melozol. Es meg adoznod sem kell.

  Roland

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: insurance number Angliában
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.