internetes boltok

Kezdőlap utazas.com Fórum Fotó internetes boltok

 • Indította
  Témakör
 • #5897 Hozzászólás

  ficánka

  Olyan internetcímeket keresek, ahonnét fotós ezközöket lehet rendelni. Ilyen pl a http://www.foromarket.hu. Ha valaki esetleg tud más címet is mondani, az kérem irja meg. Szeretném összehasonlítani a kínálatukat. Úgy gondolom, hogy ezek az internetes boltok olcsóbbak lehetnek, mint a hagyományosak, mert kisebb a mûködési költségük. Érdekelne továbbá az is, hogy jó minõségû ff filmeket hol lehet a legolcsóbban beszerezni. Itt elsõsorban az ilfordra, vagy a t-maxra gondolok. Elõre is köszönöm a segítséget!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #105208 Hozzászólás

  Andras

  rendeles az USA-bol

  Halliho!

  Lenne egy kerdesem, azokhoz akik mar rendeltek fotos cuccot az USA-bol vagy tudjak, hogy mukodik:

  Ha rendelek az USA-bol az interneten (pl. e-bay, vagy egy fotosbolt) valami felszerelest, akkor mit kell meg itthon fizetni (vam, afa, stb.) es ezt hogy allapitjak meg, meg hogy nyujtja be a hivatal a szamlat, ha az elado csomagkuldovel juttatja el hozzam a cuccot? Mert amugy meg postakoltseggel is megerne onnan venni…
  Koszi!

  Udv.Andras

  #105207 Hozzászólás

  ficánka

  még egy kérdés

  Aki esetleg Eos300-assal fényképez, vagy csak egyszerûen ismeri a gépet segítesen. Hogyan lehet elérni, hogy a gép filmvisszatekercselésnél ne húzza be a filmet a dobozába, hanem kint maradjon a vége?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: internetes boltok
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.