InterRail-lel Görögorszagban

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa InterRail-lel Görögorszagban

 • Indította
  Témakör
 • #8454 Hozzászólás

  Borosi Gergely

  Erdekelne, ha van valakinek tapasztalata, hogy milyen a görög vasuti közlekedes (ejszakai is), mennyire zsufoltak, lehet-e rajta aludni, stb. Erdekelne tovabba a hajout Olaszo-Korfu-Görögo-Töröko, leginkabb az InterRaillel kedvezmenyesen vagy ingyen igenybe vehetök. Vonatutazassal kapcsolatosan tudok jo tanaccsal szolgalni Nyugat-Europarol (kivetel Nagy-Britannia).

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #118147 Hozzászólás

  Rudi

  hajójárat

  Brindisi – Corfu – Patras útvonal ingyen van az Adriatica hajótársasággal, nézd meg a hompédzsüket, benne van mikor megy,
  különben én valószínüleg február 16 án este
  10 kor kompozok Brindisiböl Görögbe….

  #118146 Hozzászólás

  bb

  cucc

  Még az Athéni pályaudvar csomagmegõrõje sem nagyobb egy WC-nél, tehát mindíg tele van. Ezt kalkuláld bele a rövíd megállókba.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: InterRail-lel Görögorszagban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.