Ír munka

 • Indította
  Témakör
 • #32876 Hozzászólás

  Gergõ4
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok. Kint lévõktõl kérdezem, a kinti újságokban milyen munkalehetõségeket kínálnak, amihez nem kell szakértelem? Itthon olvastam egy mezõgazdasági lapban, hogy egy tehenészetbe keresnek embereket. Ilyenekre gondolok. Olvasgattam, és írtam is pár mailt a leggyakrabban emlegetett állásközvetítõknek, de azoknak mindnek van egy sablonlevele, amiben leírják, hogy csak ha kint vagyok, akkor tudnak velem foglalkozni, nagyon sajnálják. Olyan kellene, ahol a konkrét cégekkel tudnék kommunikálni, nem egy közvetítõvel. Elõre is köszi.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #341034 Hozzászólás

  Geri,

  Szaktudas nelkul szinte lehetetlen Magyarorszagrol munkat talalni. Ha kijossz, s fellapozod az ujsagokat, felhivsz minden letezo szamot, setalsz az utcan, figyeled az uzletek kirakatat, hol keresnek munkaerot, s mindenhova kuldesz CV-t, ugy esetleg. Hetek mulva.
  Sok a kulfoldi, jonnek es jonnek, ahogy en latom, tobb jelentkezo is akad egy-egy betoltetlen allashelyre. Szerencsevel azert lehet munkahelyet talani. Vagy ismeretseggel.

  #341033 Hozzászólás

  Kopi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  GERI

  SZerintem ulj a gepre es gyer ide es szemelyesen keress melot,a kozvetitok lehuzos kocsogok!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Ír munka
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.