Ir Orszagi tura

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Ir Orszagi tura

 • Indította
  Témakör
 • #9565 Hozzászólás

  fantatikus

  Szivesen vennem ha irnatok nemi infot hogy hova erdemes menni .Roviden 4-5 napra megyunk es korbe kocsikazzuk Ir orszagot de erdekelne minden amit ugy gondoltok hogy erdemes megnezzni.Koszi minden infot elore is.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #126897 Hozzászólás

  Aoife

  Felkészülés rulez

  Vegyél egy Lonely Planet-et és üsd fel az elsõ oldalakat. Ott a Highlights címû részek alatt szép képeken megnézheted, mit érdemes megnézni. Mindenkinek más az ízlése, de ott a képek, leírás alapján eldöntheted, mi érdekel, rászánod-e az idõt.

  De Tibinek igaza van, ennyi idõ nem elég az egész országra, inkább csak egy kis részét járjatok be, de azt alaposan. Mondjuk Nyugat-Írországot, ott aztán van látnivaló dögivel.

  #126896 Hozzászólás

  tibi

  fantatikusnak

  hello

  ha csak 4-5 napra jottok ide es korbekocsikazzatok irorszagot akkor nem erdemes semmit sem megnezni mert ennyi ido kell korulautozni es semmitsem latni mert csak vezetni fogtok.

  #126895 Hozzászólás

  katilaci

  Miért megyünk egy országba?

  Azt gondoltam, hogy az ember azért megy egy bizonyos országba mint turista, mert valami(k) érdekli benne, és nem a már kiválasztott országhoz keresi a látnivaló(ka)t!?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Ir Orszagi tura
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.