Iran es kornyeke – tipikus hazastars

Kezdőlap utazas.com Fórum Kultúra, művészet Iran es kornyeke – tipikus hazastars

 • Indította
  Témakör
 • #44419 Hozzászólás

  Hoppos

  Iranban es kornyeken mi a “tipikus” eletkorkulonbseg a hazastarsak kozott? Egyeb dolog ez ugyben? Perzsa lanynak udvarolok Franciaorszagban.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #425197 Hozzászólás

  Erno

  a perzsa csajok

  hat en nem vagyok biztos ezekben a perzsa lanyokba. Ismerek jonehanyat es kurva ronda mindegyik. Sok a dagadt es a szoros kozottuk.

  #425196 Hozzászólás

  Csaba

  Chirine

  Háromhetes empirikus tapasztalat alapján azt merem állítani, hogy általában nincsen jelentõs korkülönbség – de ezt talán másokjobban tudják.

  Perzsa lánynak udvarni nagy kiváltság lehet: csodálatosan szépek a perzsa lányok (szerencsére a teaházakban, és egyre inkább az utcákon már az ébenfekete hajuk is látszik).

  Figyelmedbe ajánlok egy francia nyelvû könyvet, olvasd el:
  Amin Maalouf: Samarcande (Livre Poche 6675)
  A címével ellentétben leginkább Perzsiában játszódik. Az elsõ fele egy 1100 körüli történet (Omar Khayyam kora), a második fele 1900 körüli történet (ebbõl is sokat megtudhatsz az ország történelmérõl). + Egy nyugati fiatalember és egy perzsa lány szerelmének története + nagyon izgi történet a háttérben.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Iran es kornyeke – tipikus hazastars
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.