Irán júniusban

 • Indította
  Témakör
 • #45901 Hozzászólás

  Tibor

  Sziasztok

  Kb. 1 hónap múlva indulunk feleségemmel Iránba. Nem járt ott mostanában valaki? Milyen a hangulat a külföldiekkel szemben? Volt-e mostanában jelentõs változás az árakabn (kaja szállás, utazás stb.)
  Bármi ehhez kapcsolódó infó érdekel.

  Köszi

  Tibor

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #440963 Hozzászólás

  Kucsera Marci1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Tibornak

  Most jöttünk haza(május 16.-án) Iranból. Semmi rossz tapasztalatunk nem volt, helyiekkel neztuk a híradók (tényleg) sokkoló képeit, normálisan és tárgyilagosan lehet velük mindenrõl beszélni. Ha kell konkrét infó, írj, válaszolok.

  #440962 Hozzászólás

  széna

  csak

  újfent tanácsolni tudom(mint mások is) nézz körül a ujra /megint Irán etc. fórumokon. alapvetõen nem befolyásolja az ottaniak viselkedését az utazókkal szemben a nagypolitika. a madzsarisztaniakat meg testvérnépként kezelik

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Irán júniusban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.