Irán vonattal

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Irán vonattal

 • Indította
  Témakör
 • #34550 Hozzászólás

  Kbacsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Tervbe vettem, hogy alkalomadtán elvonatozom Teheránig. Mivel meglehetõsen hosszú az út, szivesen fogadnék utitársat, utitársakat. Hogy be ne sokalljunk a zakatolástól, visszafelé a Teherán-Isztanbul távot repülnénk.
  Sok infó itt: http://seat61.com/Iran.htm

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #349413 Hozzászólás

  Kbacsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Megfontolandó

  Megfontolandó, amiket írsz. Fõleg a török rész. Köszi. De nekem a román út jobb a azerb helyett, mivel Debrecenbõl indulok, ahonnan az elsõ román vasútállomás (Valea lui Mihai – Érmihályfalva) csak 30 km. Errõl jut eszembe: Nem tudja valaki, hogy a MÁV jegyirodái árulnak Balkan Flexipass-t?

  #349412 Hozzászólás

  masik lehetoseg

  Isztambulbol mehetsz a Van Golu expresszel Tatvan-ig (este 8-kor indul a Haydarpasarol, s masfel nap mulva 13 korul erkezik), majd onnan busszal vagy stoppal (nagyon gyorsan felvesznek) Urmiah-on keresztul elmesz Tabrizig, ahonnan ismet vonatozhatsz tovabb.
  Masik lehetoseg Isztambulbol a Dogu expresszel Erzurumig (reggel 8 utan indul, masnap 17 utan erkezik), majd onnan busszal vagy stoppal Bazarganon at Tabriz.
  Erzurumban van irani kovetseg is, igy ha nem jon ossze a vizum itt is lehet csinaltatni. A ket hetes vizumot gyorsan megadjak.
  Torokben olcsok a vonatok, Iranban meg olcsobbak.
  En szemely szerint kihagynam Romaniat, s Szerbian keresztul mennek Torokbe, mivel ez joval gyorsabb, s olcsobb is.

  #349411 Hozzászólás

  Kbacsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Iránba vonattal.

  Sziasztok. Ha nem lesz zûr a vízummal,a jelenlegi állás szerint május 18-án indulok kb 3 hétre. Egy haverom vagy velem jön, vagy Iránban találkozunk, mert neki repülhetnékje van. Ez még nem egyértelmû. A vonat végig sajnos nem biztos hogy összejön, mivel az Istanbul-Tehran járat csak hetente egyszer, szerdán este megy, és a szabadságunkat nehéz hatékonyan ehhez az idõponthoz igazítani. De nagyon szeretném.. Így vagy a Bp-Istanbul szakasz lesz vonattal, vagy csupán a román szakasz. A többi busszal, helyi légijáratokkal. (Lásd: Iránról infó topic) Mindez még csak terv, és eléggé képlékeny. Talán most hétvégén le tudjuk fixálni. De mondom, amíg a vízum nem biztos… Egy hét múlva igérték a követségen… Bõvebben mailben: kkarcsi07@freemail.hu

  #349410 Hozzászólás

  én is érdeklõdöm

  Szia,
  én is más úticélt terveztem, de azért érdekelne az iráni túrád, nagyon régóta vágyom oda.
  Mennyi idõre gondoltál és mikor?

  szia, zsofi

  #349409 Hozzászólás

  Ilona
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  érdekel

  Szia!

  Bár egy kicsit más uticélt terveztem magamnak a következõ idõre, de hát az ötelet nem rossz.
  Mikor mennél?

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Irán vonattal
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.